Jump to content

Altamir

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Altamir

  1. Ömer sen bi tanesin sana bi konuda danismak bilgi almak isterim. Kafami kurcalayan bazi soru isaretleri var da. O yuzden. Ozelden yazsan guzel olur.
  2. Yapan kişi google ile yapiyor. Dediğin gibi ömer. Onu bende yapıyorum. Ama hiç bir şey anlaşılmıyor. Her bir cümle ayrı bi yerde. Paragraflar arası anlam kopukluğu olduğundan anlaşılmıyor.
  3. Ben mesaj yazdiktan sonra açıklama gelecekse? Admin hic kendini yorma. Bırak olduğu gibi kalsın. Bir şey'de eksik olsun ne olacak. Amacım kimseyi üzmek degil. Ama olayı biraz hızlandıracak bir eleman daha olsaydı keşke. Bende ingilizce yok çok şükür. Olan arkadaşımızda admin gibi biraz üşengeç galiba. Şimdi asıl soru su: su guncellemeyi aciklayan, tanîtan biri olsaydi da bizde nasiplenseydik. Klan güccellemesi bile geldi. Bizim forum hala 7.0 ile aciklama en kisa surede gelecek yaziyor. Umarim o en kısa dedigi zaman bir gün gelir. Saygılarimla. Altamir (tutorials)
  4. Allah razi olsun. Sende olmasan kimsenin yazacagi yok ya... sagolasin
  5. Türkçe forum bölümünü kapatın. Nasılsa bilgiler bir yıl sonra geliyor. Bosuna açıp şu yazıyı okuyan kımse bile olmaz. Çünkü herkes bilir ki bu forum hep 10 adım geriden gelir.
  6. Bu admin saati de bilmiyor. ilkolkul 3.siniftan terk olduğu kessin. Kaç saat oldu. Derdi ne adamın?
  7. bu aşagdaki actigi char larda sirf milleti kandirmak icin actigi charlar. (mcterror)chari guya bana verdi. verir vermez adam sifreyi degistirdi. e mailden falan soz ediyo degistirdin diyo ...... ve bi suru yalan....o kadar yazi yazdin, hikayeyi bir masal misali dogru bi sekilde sonlandir ki, mutlu son bitsin. verecegin cevap su olmaliydi: EVET BEN CALDİM HEM 350Kyi HEMDE CHAR i . Eu-Emerald Hunterdown [20LeveL] BLadedancer Eu-Emerald Hunterbown [15 LeveL] Ranger Eu-Emerald Wildstylee [ 20 LeveL] Rogue Eu-Emerald Shreek [16LeveL] PaLadin Eu-Emerald Daremaxx [17LeveL] Druid
  8. eline dizine yuzune dursun 350k. bu oguz tam bi dolandirici arkadaslar. 350k borc verdim adam bana karsilignda calıntı car vermis. adamda adminden sifreyi geri almis. daha neler yapmamis ki bu hunterdown(oguz) adam eltoroyu calmıs milleti mc yukleycem diye ordan dolandirmis. onu da gectim daha kac tane car calmıs milleti dolandira dolandıra adam kasmıs gitmis kendini son kurban da ben oldum :(
  9. Remove my name from this list. I'm one of those ex-players in the game. So far not one anyone would say. and always helped the other players. I was proud of doing well is always unrequited. You shall not vote, but seeing my name in this list, delete it. though the former have a bi-step nonetheless. I guess I live we do not hesitate to give other players vote for me but this is not a problem for me. Apologies. As I said though the former has a name.
  10. i want join clan!! Druid lvl 20 - Altamir
  11. i want join clan!! Druid lvl 20 - ALTAMIR Thanks all
×
×
  • Create New...