Jump to content

[2014.04.22] Crafting


Legionn

Recommended Posts

Опубликованное фото

 

Herkese merhaba!

 

Son "gelişim altında" mesajımızın üstünden uzun zaman geçti, geliştirici ekibimizden gelen ilginç şeyleri sizlerle paylaştık. O zamandan beri oldukça güzel şeyler oldu: yeni zindan ve yetenekleri sizlerle paylaştık; en saygın ödüllerden biri olan "Best App Ever Awards (En İyi Uygulama Ödülleri)" yarışmasında “Best MMO game” alanında ödüle layık görüldük; oyuncu kitlemiz de geliştirici ekibimiz gibi gittikçe büyüdü ve bunlar oyunumuz için gerçekten pozitif birer dinamik.

 

Geliştirici ekibimizin bir kısmı oyunu daha güzel bir hale getirmeye çalışırken, diğerleri de "Crafting" gibi yeni içerikler ve yetenekler ortaya çıkardı; Evet, çok yakında nadir ve değerli eşyalar yapabileceksiniz. Peki "Craft" ne demek? Nelere göre şekillenecek

 

Ana Fikir

 

Warspear Online'da Craft zırh, silah, iksir yapma yeteneği ya da buna denk altın kazanmak demek. Canavarlardan kazanılan ödüller, kullanışsız ekipmanlar vb. herşey size yardımcı olacak. Herkes saatlerce zindanlarda şansını denemek zorunda kalmadan kullanışlı eşyalara sahip olabilecek. Zindanlar "Craft" için gerekli olacak nadir eşyaların kaynağı olacak ve daha fazla para kazanma şansınız olacak. Buradaki en önemli nokta "Craft" ile harika bonuslara sahip güçlü eşyalar yaratabilicek olmanız. Gerçekten hoş gözüküyor, değil mi?

 

Nasıl bir şey bu Craft?

 

Sizlere seviye atlamadan da bir zanaatkar olarak karakterinizi güçlendirme imkanı veriyoruz. Artık her oyuncu yetenekli bir "craft" ustası olabilir, diğer oyuncuların saygısını kazanabilir ve bir çok "craft" isteği alabilir.

 

Aynı zamanda takımımız bu sistemi geliştirirken sizlerin de görüş ve önerilerini göz önünde bulundurmaya devam ediyor. Uzun süren fikir alışverişlerinden sonra geliştirici kadromuz bu konudaki ilk uygulamaları takip etmemeyi tercih etti, diğer MMORPG'lerdeki gibi özel bir ustadan tarif öğrenme, Craft için özel yerler gibi. Özel bir NPC'yi aramak , yeni bir tarifi öğrenip ardından saatlerce bir kılıç için onlarca materyalin birleşmesini izlemek, çok sıkıcı değil mi? İşte bu yüzden Warspear Online'da özgün "Craft" sistemi her yerde ve her zaman kullanılabilir. Bir eşyayı oluşturabilmek için tüm dikkatinizi saatlerce orada tutmak zorunda değilsiniz.

 

Опубликованное фотоОпубликованное фото

Опубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фото

 

Seçilebilecek 8 tane ustalık bulunmakta (oluşturmak istediğiniz eşyaya göre):

 

  • Büyü Silahı (Asalar)
  • Yakın Dövüş Silahı(balta, kılıç vb.)
  • Menzilli Silah
  • Kumaş Zırh
  • Deri Zırh
  • Ağır Zırh
  • Aksesuarlar(Pelerin, kolye vb.)
  • İksirler
Zanaatkarlık sekmesi 10. seviyeye gelen her karakterde açılır ve her karakter tüm ustalıkları 14. seviyeye kadar öğrenebilir. Daha yüksek seviyeler daha yüksek seviye eşyaları anlamına gelir. Burada sizi bir ya da birkaç ustalıkla sınırlamak istemiyoruz, hepsini öğrenebilirsiniz!

 

Ustalığımızı (profession) nasıl geliştiriz?

 

Herhangi bir ustalığı geliştirmek için farklı görevleri tamamlamalı ve deneyim kazanmalısınız. İlerlemeyi ustalık seviyesinin yanında görebilirsiniz. Burada hatırlamanız gereken sadece yaptığınız ustalık çeşidi için deneyeyim kazanmanızdır.

 

Опубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фото

 

Her oyuncu sahip olduğu slot kadar işlemi aynı anda yapabilir. Başlangıçta herkes bir slota sahiptir, görevleri yaptıkça daha fazlasına erişebilirsiniz.

 

Eşya oluşturma ve "Crafting" görevleri

 

Ustalığınızı seçtikten sonra o anda yapılabilir olan görevleri görürsünüz. İlerledikçe daha ileri görevler açılır. Sonuç olarak bu görevleri tamamladıkça farklı eşyalar elde edebilirsiniz."Crafting" görevlerini tamamlamak için bir "Craft" lisansına ve bazı ham maddelere ihtiyaç duyarsınız.

 

Опубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фото

 

Lisans; bir görevi tamamlamak için en gerekli eşyadır, tüm ham maddeleri tamamlamış bile olsanız lisans olmadan görevi tamamlayamazsınız.

 

Lisansların değişik kalite çeşitleri vardır. En düşük kalite lisans görevli tamamlamanıza yeterlidir. Diğerleri ise daha hızlı olmanızı ya da ödülü daha iyi hale getirmenizi sağlar.

 

Beginner's Crafting lisansı

Disciple's Crafting lisansı – görevi tamamladıktan sonra kazanacaklarınızın miktarını artırır.

Prentice's Crafting lisansı – kazandığınız deneyimi artırır.

Master's Crafting lisansı – görevin tamamlanma hızını artırır.

 

Beginner's Crafting lisansını NPC'lerden gold ile alabilirsiniz. Diğerleri ise Miracle Shop'tan alınabilir.

 

Hammaddeler

 

Craft eşyalarını oluşturabilmek için bazı hammaddelere ihtiyaç duyarsınız. Bunları canavarları öldürerek ya da farklı "Crafting" görevlerini tamalayarak elde edebilirsiniz. Bunları marketten de alabilirsiniz.

 

İki çeşit hammadde türü bulunmaktadır: genel ve özel. Genel hammaddeleri "Crafting" görevlerini yaparak elde edebilirsiniz. Özel yani nadir ham maddeleri ise patronlardan ya da eşyalarınızı parçalayarak elde edebilirsiniz.

 

Disassembling (Parçalama)

 

Disassembling, bir eşyayı parçalamak başka eşyalar için hammadde elde etmenizi sağlar. Elde ettikleriniz parçaladığınız eşyanın türü, seviyesi ve kalitesine göre değişir.

 

Опубликованное фотоОпубликованное фото

 

Ve gelelim merakla beklenen yeni adaya, Ayvondil. "Craft" büyük güncellemenin son aşamasıydı. İşte Ayvondil'den birkaç ekran görüntüsü. :)

 

Опубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фотоОпубликованное фото

 

 

Sorularınız mı var? Sorularınızı bu başlık altında sorabilirsiniz. Cevaplamaktan zevk duyarız.İyi şanslar, Arinar'da görüşmek üzere!

 

[birkaç düzeltme dışında çevirinin tamamı yeni moderatörümüze aittir.]

Link to comment
Share on other sites

Teşekkürler, galiba benim tarayıcımda sorun var, bu konuyu düzenle deyip preview deyince tekrar sorunlu gösteriyor.
Link to comment
Share on other sites

NE ZAMAN SYMBİAN YENİ SÜRÜM GELİCEK MİLLET CRAFT 10 LVL YAPTI BİZ DAHA YAPAMADIK ????????

 

22 lvl gelince de yeni sürümü yüklicez sonra 22lvl symbian sürümünü beklicez ozaman da heralde millet 22 olur biz daha

 

yüklemeye çalışırız oda kim bilir ne zaman !!!

Link to comment
Share on other sites

22 lvl güncellemesiyle beraber galiba symbian gelicek :snorlax:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Symbianı iyice umursamaz oldular yapacaklarsa bir güncelleme toptan yapsınlar ya da hiç yapmasınlar...millet craftı 7-8 lvl yaptı benmki hala 2lvl bu nasıl bi anlayıştır anlamıyorum android ios kullanıcıları uçsun symbian 2güncelleme beklesin...çok güzel yaa cidden harika...

Link to comment
Share on other sites

evet ya geceleri ne güzel giriyoruz symbian ile ekran küçük olsada :) ama kabul edelim ki işletim sistemi çok düşük  :(

Link to comment
Share on other sites

Ben supportun amacını anlayabilmiş değilim resmen symbianı küçük görüyorlar...ios güncellemesinde sıkıntı çıktığı için güncellemeyi beklettikleri günleri çok iyi biliyorum...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...