Jump to content
  • Новые ответы

• Ну тут шило на мыло получается. Раньше при сопре не хилился, но было 4 срабатывания, теперь 3 срабатывания, но хил будет даже при игноре. Ну, если пассивка не в КД. Опять же, на храме играю недавно, могу не знать всех нюансов
    • Я это все в теме расписал, ты ее вообще читал или так опять зашел написать, что опять тема про нытье... Я в теме расписал все так, чтобы было максимально сбалансированно, попробуй прочитать хоть в тему и вникнуть немного, а не сразу писать, что тут одни нытики собрались.   Тут дело даже не в срабатывании пассиве при игноре сопры. У тебя раньше купол срабатывал 4 раза, теперь с штрафом 3. То есть башей меньше, соответсвенно срабатываний пассивки меньше, соответсвенно хила меньше.
    • We the bd been getting nerf so hard for the past time and this time is the one killing the bd forever  I am as a bd trying any arena and having hard time vs any class because my class is getting weaker and weaker in 5x5 bd is nothing even im 15 book bd i cant have a good time in 5x5 even my enemies aren't full booked but because bd has nothing helps it in arena no permanent skill thats saves it not good heal 1 stun is enough to make hunter or reaper kills me 1 dk can make control me for long time and i die in those moments  My resistance ends fast My shield is weak asf And now my heal skill wasnt the best before it but now it ends and cant even heal myself back My dmg is one of weakest damage dealer now barb dk and even druid shaman also charmer warlock they all can make dmg more than bd  Bd in big battle is bad in arena is bad in events is bad At least make bd good in 1 part of this game its impossible how i am paying alot and getting 40 books or more than that then a normal dk with +9 gears can tank me or control me for half hour or barb takes me out of arena or a necro makes me bullshit  Bd is getting bullied everywhere what we have to do if this keeps going to bds while we are the most booked classes we might just leave the game since all classes are too strong We got not good talent or skills only books this is unfair at least make bd normal same as all classes  Thank you for your time. Make the game balance thank you
    • Борис - хрен попадешь  По логике вещей нужно просить то что можно добавить за пару дней, например срез точности после выхода из тучи, ускорение 5 сек а не 53 метка которую нельзя снять первые 5 секунд.
    • Вообще, ослабление глобальное даже не в этом, а в том, что теперь всякие саммонерская шелуха теперь пвп цели, на которые есть ограничения + ограничения на пве цели, так что если даже поставить КД на пассивку 0.5-1 с, возможно это будет очень слабо. Но опять же, не уверен, так как полноценно это можно проверить только на гвг.  А вот арена очень даже некисло пострадала, видимо на арене в физу теперь пытаться играть, переливать бижу и тд. В физе книжки баша, бижа баша не заруинят хоть. А, и пассивка Альма 
  • Recent Topics

• Recent Achievements

• Bignutt earned a badge
      Loyal IV
    • LeafAutum went up a rank
      Brave Squire II
    • Cylbox went up a rank
      Rookie II
    • Lilypriest went up a rank
      Rookie III
    • kios went up a rank
      Hero from Nowhere II