Jump to content

serioustr

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by serioustr

  1. Herkese iyi günler.Bu warehaouse keeper diye biri var her köyde. forumda araştırdığıma göre depo işlevi görüyormuş.Ancak guild 2lvl olunca kullanılıbılıyormuş.Bu depo kişisel mi yoksa guild olarak mı kullanılıyor ? Birde kışısel olarak guıldsız depo kullanılabılır mi ?
  2. arkadaşlar hangi bosslardan MSS düşüyor ? Ben birtek irselnort da günlük görevden 3 günde bir abbys zeaolt 2 tane kazanıyorum.Ama shopa bakıyorum 10 çeşit summon var mircale shopta olmayan summonlar var.Bunlar nerden nasıl düşüyor bilen varmı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler. . .
  3. anladım hocam .Yardımlarınız için teşekürler. . .
  4. Norlantta kasarsan demişsinde norlantta görev yok (benim için 13 lvl ranger )
  5. Peki bu görevleri kaç lvl ken alabiliyoruz ?
  6. hmm anladım yani boş iş :shout:
  7. Herkeze iyi günler. Crimson corundum denilen şey nasıl elde edilebilir,Nedir,Ne değildir ? Biri açıklayabilir mi ? Yardımci olan arkadaşlara şimdiden teşekürler. . . Hesabım:13 lvl ranger
  8. bu minion summoning scrooll tek kullanımlıkmı olacak yani örneğin ; 1 mss kullandık 30 dk boyunca aktif oldu.30 dk sonra tekrar cağırmak için yeniden mss mi satın almamız gerekli ?
  9. Öncelikle herkeze iyi günler. Oyuna yeni başladım ve 1-2 tane sorum var ; 1-Mobları keserek Lvl atlayabiliyormuyuz ? 2-Bossları nerede bulabilirim ? 3-Moblardan İtem düşüyormu ?(silah kıyafet gibi ) özelliklerim: Bulunduğum server-Eu merland Lvl -5 Tür-Necromancer Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekürler . . .
×
×
  • Create New...