Jump to content

serioustr

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

serioustr's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. Herkese iyi günler.Bu warehaouse keeper diye biri var her köyde. forumda araştırdığıma göre depo işlevi görüyormuş.Ancak guild 2lvl olunca kullanılıbılıyormuş.Bu depo kişisel mi yoksa guild olarak mı kullanılıyor ? Birde kışısel olarak guıldsız depo kullanılabılır mi ?
  2. arkadaşlar hangi bosslardan MSS düşüyor ? Ben birtek irselnort da günlük görevden 3 günde bir abbys zeaolt 2 tane kazanıyorum.Ama shopa bakıyorum 10 çeşit summon var mircale shopta olmayan summonlar var.Bunlar nerden nasıl düşüyor bilen varmı ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler. . .
  3. anladım hocam .Yardımlarınız için teşekürler. . .
  4. Norlantta kasarsan demişsinde norlantta görev yok (benim için 13 lvl ranger )
  5. Peki bu görevleri kaç lvl ken alabiliyoruz ?
  6. hmm anladım yani boş iş :shout:
  7. Herkeze iyi günler. Crimson corundum denilen şey nasıl elde edilebilir,Nedir,Ne değildir ? Biri açıklayabilir mi ? Yardımci olan arkadaşlara şimdiden teşekürler. . . Hesabım:13 lvl ranger
  8. bu minion summoning scrooll tek kullanımlıkmı olacak yani örneğin ; 1 mss kullandık 30 dk boyunca aktif oldu.30 dk sonra tekrar cağırmak için yeniden mss mi satın almamız gerekli ?
  9. Öncelikle herkeze iyi günler. Oyuna yeni başladım ve 1-2 tane sorum var ; 1-Mobları keserek Lvl atlayabiliyormuyuz ? 2-Bossları nerede bulabilirim ? 3-Moblardan İtem düşüyormu ?(silah kıyafet gibi ) özelliklerim: Bulunduğum server-Eu merland Lvl -5 Tür-Necromancer Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden Teşekürler . . .
×
×
  • Create New...