Jump to content

3.1 güncellemesi


Turkiyetr

Recommended Posts

[shadow=red,left]moderatorümüz hala çevirmedi bnde bi traslateden çevirim dedim[/shadow] :good:

Sevgili oyuncular,

 

AIGRIND şirketi iyi mobil MMORPG «Warspear Online bir güncelleştirme geliştirilmesi açıkladı:". Android, Symbian, iOS, Windows Mobile ve Eylül 2012 için planlanan PC için 3.1 Oyuncular tamamen yeni bir bölge keyfine varacaksınız "Destiny Crossroads Norlant Marsh "Bu, tüm şans ve beceri değil, yalnızca kendi grubu ile müzakere yeteneğine bağlıdır. seviyesi 14-18 için tasarlanmıştır deneyimi ödül, zorlu ve heyecan verici maceralar gerçekleştirmek için değil, aynı zamanda ortak bir dil bulmak için topraklarının 90 yerlerde düşmanları Yeni patron, Hydra sunulacak -.. Ejderha, Marsh korkunç bir spawn Younger Sister Ayrıca, oyuncular olarak 13-18 seviyeleri yüksek düzey vites alma şansına sahip olacak quest reward, Irselnort büyük grup içinde patronların öldürülmesi değil.

 

Irselnort Sentinels ve neredeyse tüm gizemleri Legion açılmıştır. Ittifak hiçbiri savaşın gelgit açmak için Berengar'ın Mirası yardımıyla başarılı olamadı. Tekrar yarışmacılar yardımcı olmak için geçmişin sırlarını gelmelidir.

 

Önceden Irselnort ve Ayvondil arasında uzanan erişilmez bataklık arazi olarak kabul - En son, zincirsiz Ligi tüccarlar Norlant Marsh keşfetmek belirtti. Müreffeh krallığı, bir kez Büyük Rift tarafından tahrip ardından Mızrak Savaşı girdapların harap ve - Bu bataklıklar Norlant topraklarının oluşmuştur. Antik Norlant hüzünlü kalıntıları hala güvenli bataklık canavarlar ve yabani kabileler tarafından sadece korunmaktadır. Ölü krallığının Magic yüzyıllar boyunca arazi tok - değil yerliler, Norlant insanların torunları, büyük bir oturma olarak bataklık ibadet olduğunu şans eseri.

 

Eski norlant insanlar çok iyi sihirli deneyimlilerdi - Ayvondil elfler ile uzun dostluk sayesinde. Efsaneye göre, Norlant, Witold, son kralı Elf kraliçesi Valary aşık tamamen oldu. Norlant Lordlar sırlarını sahip Ebedi orman örtüsü altında gelecek savaşlar bir rol oynayabileceği bir ses iddiası hem ittifak bilgeler!

 

Sen uzakta değildir Ayvondil, iniş bir avantaj elde etmek için bu son şans kaçırmayın!

 

Biz kalkınma ilerleme tasarım sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz, ve güncelleme daha kesin bir çıkış tarihi daha sonra ilan edilecektir.

 

Saygılarımızla,

AIGRIND geliştirme ekibi

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...