Jump to content

[2012.04.09] Gelişim altında: Warlock - Abyss'in habercileri


Legionn

Recommended Posts

Sayın oyuncular!

 

Bugün Warspear Online 3.0 güncelleştirmesi sınıfları hakkında ayrıntılı bilgi yayınlamaya devam ediyoruz. Hadi Warlock ile tanışalım!

 

Опубликованное фото

 

 

Tanıtım

 

"Onurlu Komutanım! Bu kayıtlar yakın zamanda yakaladığımız gece yarısı warlocklarından birinde bulundu. Onu soruşturmada başarısız olduk - Warlock arkasında kül ve bu günlüğü bırakarak kayboldu. Sanıyorum ki bu günlüğü okuduktan sonra Moraktar adasında neler olup bittiğini anlayabiliriz.

 

" ...

 

Ilk gün. Bekleyiş.

 

Benim adım Agny Stilatus. Oltgard akademisinde bir büyücüyüm.

 

Dünya yaradılış bayramının otuzuncu gününde Kudretli büyücünün emriyle bir öncüyle bir yola çıktım - Kolgrub'un çevresini musallat olanlardan temizlemek için gönderildim. Görünüşe göre Terkedilmiş olanlar ortalıkta yoktu. Köylüleri iyileştirmek için gönderilen grubumuz bir tuzağa yakalandı. Beni bağlayıp gece o korkunç gemiye götürdüler.

 

Değişik bir aura büyü okumama engel oldu. Büyü sopam kırık ve gücüm sadece bu mektubu yazmak için yetiyor. Gemideki kırıklardan gelen güneş ışınları var, on beş gündür denizdeyiz. Yağmurluğumda gemiden akan suları biriktiriyorum. Daha ne kadar yemek yemeden durabileceğimi bilemiyorum. Çok soğuk. Yoldaşlarımdan kıyafetlerini aldım. Onlarda halen burdalar, ama ben sadece - yaşıyorum... Harad'ın bana verdiği güç ile yaşıyorum. Bu kara delikte...

 

Üçüncü gün.

 

Bütün korkular gerçek oldu. Moraktar'a götürüldüm. Buradaki başkent olan House of Blood'a. Bir sürü köle gördüm: zincirlenmiş insanlar ve elfler. Onlara sığır gibi davranılıyor. Terk edilmiş olanların köleleri, birbirlerine benzeyen yürüyen iskeletler, köleleri bir yerlere götürüyorlar...

 

Yerel başkan Donkor, yolda pes etmeyen büyücüyü tanıdı. Haberlerden memnun oldu. Ama nedense o uğursuz maskesinin arkasından ne kadar memnun olup olmadığını anlamak çok zor.

 

Donkor Terk edilmiş ordusunu yönetmek için teklifte bulunuyor kabul edilmesini bekliyor yoksa kötü bir caniye dönüşecek. Donkor tutulduğum hapishaneye geldi ve bana şunları söyledi: "Sadece biraz daha sabret ve sende bizlerden biri olacaksın ve akademiden öğrendiğin her şeyi aklında tut. Kendini yargıla - kendi ölümünün üstesinden gelmelisin!"

 

Donkor bana düşünmem için zaman verdi. Ama ben çoktan kararımı verdim. Hiçbir Terk edilmiş olan benden yardım alamayacak. Ruhumu kurtar Harad!

 

Onuncu gün.

 

Not almak için gücüm kalmadı. Donkor bana gülüyor. Bana çökmüş ruhumu fethetmenin daha kolay olacağını söylüyor. Halen House of Blood zindanındayım. Burası ıslak, ve yiyecek sadece siyah değişik bir çorba var.

 

(Günlük girişleri ve sonu bir sayfalık , diğer sayfalar el yazısı ile yazılı...)

 

Gece yarısı warlocklarının adına üstlerinden yazıyorum. Öğretmenimin bana bu günlüğü verdiği gün yaklaşan Otuzuncu yıl antremanları zamanıydı. Kayıtlara göre sadece ben vardım.

 

Vücudunda yaşadığım büyücünün adını gözdağı vermek için aklımda tuttum - Agny Stilatus. Donkor'un tekliflerini Isimsiz olana hizmet etmemek için ve büyü bilgisini saklamak için kabul etmedi. Kalbim artık atmıyor, ve kanım siyah bir sıvı ile dolu olarak kendini geçersiz kılıyor.

 

Kara büyüyü kullanmayı öğrendim, yaşayanların canını emmek ve dünyayı lanetlemek için savaşıyorum. Salak Agny son günlerini inatçılıkla uzatarak ne düşünüyordu acaba!

 

Şimdi ben bir warlockum! Görevim insanları ürpertip kaos çıkartmak! Hayatım ölülerin ruhlarıyla çılgın bir dans gibi!

 

...

 

- Kayıtlar buraya kadar. Ama bu yetersiz yazıdan bile seçilmiş olanların akademidemisindeki büyücülere verilen bilgilerin kimseye söylenmediğini görebiliriz. Harad'ın Agny Stilatus'un ruhunun rahat uyumasını izle. Onurlu Efendim!

 

Mücadele mekaniği

Başka sınıflarla oynama şekillerine daha çok çeşitlilik yaratma arzularını sürekli deniyoruz, diğerlerinden farklı ve yeni bir şeyler. Bu şekilde warlock ortaya çıktı. Inançlarımıza göre o ve onun yeni becerileri bir sürü yeni özellik ve oyun hakkında yeni şeyler kazandırabilir.

 

Yıllarca, Kara büyü warlocklar için bu dikenli Arinar yolunda onlara yardım etti. Ve şimdi, mükemmelliğe hakim olarak bunu şiddetli savaşlarda istekli olarak kullanıyorlar. Bunu kara büyünün tüm gücünü kullanarak yapıyorlar. Hasar vermede uzmanlaşmış olarak warlocklar rollerini çok iyi bir şekilde tek başlarına veya grup halinde yapabiliyorlar.

 

Uğursuz ve kara büyü yapmada kullanılan sırlar nelerdir? Başlangıç olarak daha çok hasar görüyoruz, buna biraz kontrol katın, birazda vampirism ve korku ekleyin. Işte warlocklarımızın iksirleri hazır!

 

Bu iksiri kullandıktan sonra, warlockların uzaktan kara oklarıyla düşmanlarını korkutmak için hasar verebildiklerini göreceksiniz böylece düşman savaştan kaçmak için koşturmaya başlatacaksınız. Warlocklar bir düşmanının canını yavaşça emme gücüne sahiptirler. Savaş meydanında büyük bir alan yaratın, bu alanın içine girerek düşman bilinç kaybı yaşar ve büyük hasar alır.

 

Lütfen cesur olun, kara büyünün biraz derinine inin ve kara büyünün sırlarını öğrenin!

Becerileri

 

Devotion (Terkedilmiş olanların edilgen becerisi). Güçlü bir bağı olarak bir miktar enerji verir ve kara ve ay saldırılarına karşı koruma sağlar.

 

Dark arrow. Karanlığın pıhtından keskin bir ok yaratır. Düşmanı koşturur ve ona bir miktar hasar verir.

 

Fear. Bir düşmana korku saçar. Korkmuş düşman etrafta nerede olduğunu bilmeden koşturmaya başlar.

 

Siphon Life. Bir düşmana bir miktar hasar verir. Verilen hasar warlockun canına eklenir.

 

Dark Circle. Bir bölgede belirli bir süre için bir alan yaratır. Eğer düşman o alandan geçerse o alan kaybolana kadar orda kalır ve bilinç kaybı yaşar.

 

A Puddle of Darkness. Bölgeyi kara büyüyü kullanarak kötüye kullanır. Eğer düşman bu alana girerse her saniye can kaybına marus kalır.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

tahminen bütün hazırlıklar ne zaman bitecek sayın moderatör  :'(  beklemekten sıkıldık artık... keşke duyurmadan yapsaydılar bu güncellemeleri de sürpriz olsaydı bize. kesin bir tarih var mı?

Link to comment
Share on other sites

Tahmini haftaya update bilmiyorum herkesin dediği bu. Bi diğer problem ise oyunda bug olcaktır. Bu yüzden oyunda baya onarım ve bakım olacaktır. Bizim server daki Gamemaster a sordum onlarda kesin bir tarih vermedi

Link to comment
Share on other sites

walla 3.0 i bekliom ne zaman gelcek acaba yhaa sanirim lwl sinirini yukseltcekler hadi bakalin ins oyun iyice guzellesir

 

 

 

 

 

turkteam:15lwl rogue (meninstance class)

thieftr:15lwl bladedancer (firstborn)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...