Jump to content

Polish Elite Team (Eu - Emerald)

Matek1921

Recommended Posts

Posted
Laps,  Laps jesli i ja mam byc szczery to tez bylem przeciwny nie Pl w gildi,knoxa znam z pvp.Tylko z tej strony nie poznalem go z zadnej innej(tej gorszej).Racja ludzie lubia go,bo sam temat jako Knoxa-Hitlera jest nam obcy i chyba tylko grajacym po stronie Elfow jest znany.Zasada jest prosta ciezko kogos przekonac do czegos o czym nie ma pojecia.Stalo sie co stalo,jesli to nasza wina to musimy z tym zyc,dla mnie to tylko gra :)
Posted

on jak ciota uciekl do mc zawsze gral u eflow to co ty mozesz wiedziec ?

duck you noob, you are newbie who probably play this game 2-3 month only, i dont run to mc either to elf. i play both faction before you even knew. so shut duck up cunt  :good:
Posted

acc code -,-  :facepalm: :facepalm: my is 200k

Date Registered: 13 July 2011, 21:09:51

u

Date Registered:

06 January 2012, 16:57:06

theres alot of old players who dont registered on forum since they started ws. tco a lvl 17 druid, never seen that before, looks like a ducking cunt druid.  ;D
Posted

co kurwa jeszcze moze film mam wam zrobic  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to juz szczyt glupoty  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

;D

Tak, film byłby dobrym dowodem.
Posted

Taaa... Musicie być nie do zajebania.

Bez sensu ss zrobiłeś i wstawiłeś

Na tym ss co dodales, stalem afk jak mnie ubiliscie xD Ale kij w to . Najbardziej rozwala mnie to, ze typ ktory udaje nie wiadomo kogo na forum i ma sie za koksa w grze, na moj widok spierdala :D Ledwo co go na ss zlapalem ;D ;D ;D

Posted

hahahah odezwal sie PAN starszy hahahah myslisz ze na kims robisz wrazenie ? hahah idz sie utop gimnazjalisto i przestan pierdolis smuty noobie albo wyjdz na dwor .... ale pewnie dostajesz wjebane wiec postanowiles udawac jakiegos wazniaka w grze ?

Posted

nie ma to jak bic na afku co ?

Ty też nie masz powodu do dumy. 20lvl barb z sd axe 2h na wysokim ampie gonił za druidem 17lvl ze staffem +1..

A co do "spinania się", pomijając drobne wyjątki on tylko wyraża swoje zdanie  ;D

I Kyuubi, jak chcesz się bawić w ss, to w najbliższym czasie mogę zrobić parę, specjalnie dla ciebie  ;)

Posted

ich 3 bylo na mnie 1

Nie wiem jak głeboko zasadzone masz swoje ślepe gały, ale ja tu widze 1 osobe. Pozatym juz nie pamietasz jak fajnie bylo sie na mnie wjebac w 5 ? Nieee, bo to bylo przeciez normalne dla takich "Osobnikow" jak ty..

Posted

wasza cala gildia grupa bachorow po za paroma osobami ktorym sie dziwie ze dalej sa z wami  :crazy: :crazy:

A ja sie dziwię osobie ktora dala ci inva do Avangers. Musiales komus ladnie przylizac dupe :) Chyba ze... korggan po pijaku cie dodal .

Laps, powiedz mi co ty w nim widzisz takiego , ze zasluguje na członkowstwo w waszej gildii. Na forum, zrobil z was pośmiewisko . Swoja pisownia udowodnil, ze jest dzieckiem próbującym dowartosciowac sie w internecie. Ampem raczej was nie przekonał, skoro ma +1 rozge, wiec czym ?