Jump to content

hashhead

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by hashhead

  1. herhangi bir item farketmez sadece cıkarıp satıp para yapmayı dusunuyorum diger arkadasların dedigi canavarlara nereden gidiliyor ögrenmek istedigim bu farm için nerelere gitmem gerekir
  2. teşekkürler bilgilendirdiginiz için ufak bir sorun daha olucak bu dediginiz canavarlara nerelerden nasıl gidiliyor anlayabilecegim dilden anlatırsanız cok makbule gecer pek bişey bilmiyorum oyunla ilgili :) US-shapphire'deyim firstborn bladedancerim lwlim 12 ... diger charı bıraktım rus serverinde dil konusunda sıkıntı cektigim için
  3. çok çok çok teşekkürler yardımın için ugrastıgın için :clapping:
  4. walla çok sagol sende olmasan baya yardımcı oluyosun teşekkürlerr :))
  5. mc yim malesef :( yine de teşekkürler yardımın için ;)
  6. ewt dedigin gibi cıkan itemleri npc ye satıp daha cok zarara giriyorum :) bir soru daha soracagım oyunda yeniyim de nerede nasıl farm yapabilirim bunu da ayrıntılı olarak acıklayabilirsen buyuk sevaba girersin :)) teşekkürler :)
  7. oyunda nasıl para kasabilirim repair yapıcak param kalmadı 13 lwl'im tüm zırh silah herşeyimin repairi geldi ne yapmam gerek.. bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar .. :unknw:
  8. anladım bıçağı almıştım artık çok geç :)) teşekkürler bilgilendirdiğin için :)
  9. görevin adını şuan hatırlamıyorum high-quality knife ve staff veriyordu staffn adını hatrlamıyorm bıcagı aldım ben de.. suan için gerek kalmadı zaten o silahı almama başka bir görevde 10lwl bowunu verdi... bir de merak ettigim birşey var bu oyunda öldüğümüzde bizden düşen herhangi birşey var mı exp vb. yoksa sürekli ölsen de bişey farketmiyor mu?
  10. lwl 12 de silah görevi geldi bitirdim fakat bow yok staff ve bıçak var ben okcuyum görevde mi bir sorun var acaba yoksa farklı class silahı mı veriyor ?
×
×
  • Create New...