Jump to content

Diplomath

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never

Diplomath's Achievements

Rookie I

Rookie I (1/27)

0

Reputation

  1. öncelikle cevap verdiginiz için teşekkür ederim şimdi durum şu supporta ticketta attık fakat durum için foruma yönlendirildim bir diger konu tamam ortak char kullanımı sıkıntı soyulma vs. saten vakit buldukça oynadıgımız bir oyun ve amacımız eglenmek giripte soygundu ticarete dökmek degil o kadarda uraştık yabancı forumada açtım ingilizcemin el verdigi kadarıyla ordada bir cevap bulamadım teşekkürler ilgin için
  2. bir an önce ilgilenilir umarım böle saçmalık olmaz nerde bu yetkililer
  3. bakalım attık ticketları açtık konuları umarım ilgilenen bi yetkili olurda o kadar zamanımızdan çalarak bunu oynadık emek verdik saçma nedenlerle banlanılırmı millet herşeyi ticaret yapıyor neden ban yiyen yokta bize olan oluyor ?!!!!!!!! :diablo: :diablo:
  4. ortada ticaret yok bir şey yok sadece arkadaşlarla ortak kullanıyoruz okadar blok yemesi çok saçma :facepalm:
  5. Diplomath

    Blok hesaplar

    merhaba kolay gelsin daha öncede karakterler için ticket attım bana satılmaya çalışıldıgı ve farklı hesaplardanda girildigi söylendi fakat karakterleri beraber oynuyoruz ve satma söz konusu degildir bir an önce hesapların blocklarını kaldırırsanız sevinirim yapmadıgımız bir sebepten dolayı oyundan uzak kaldık kimseye bir sıkıntımızda yoktur oyun isimlerimiz Diplomath ve enfexiyon.iyi çalışmalar umarım bir an önce açılır bloklar :sorry: :sorry:
  6. hi come easy earlier in the character for ticket threw me a sale was studied and different hesaplard career successfully entered were told, but the characters we can play together and sell said is not a moment before the account of the block raised would be glad if we have not had for some reason the game away have anyone a nuisance was not in the game our names Diplomath and enfexiyo the defect the English studies ögreniyorum.i new look hopefully drop blocks a moment ago :cray: :cray: :cray: :cray:
×
×
  • Create New...