Jump to content

Qxw

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Qxw's Achievements

Rookie I

Rookie I (1/27)

0

Reputation

  1. Arkadaşlar 12 lv xbowa nasıl extra damage basacağım . Crystal veya runesden hangisini kullanacağım. Dull Crystal devastate aldım yanında (xbow) yazıyor yeşil lv si 13 . ama onla basamıyorum napmam gerek .
  2. Arkadaşlar 13 lv pembe silahları nereden bulabilirim bazıları satıyor da gördüm . oyunda nerden elde edebilirim . Şimdiden saolun
  3. Qxw

    GP

    Arkadaslar GUİLD GP pointinin sıfırlanma zamanı ne zaman hani günlük kasıyoruz tabloda görülüyorya işte o ortalama Türkiye saati ile saat kaçta sıfırlanıyor ? bilen var mı
  4. Önerileriniz için çok sağolun bir de bir sorum olacak yeni skill nedir ? yeni uptademi geldi ben geçen sene de ranger kasmıştım o zaman yoktu ve geldiyse nerden nasıl edinebilirim ? rangerlerin yeni skilii nedir şimdiden saolun .
  5. Beyler yenı char açtım 9 lv us saphırede ranger . ancak skillere nasıl vericeğimi bilmiyorum ranger arkadaşlar tavsiye verebilir mi çok iyi olur ilk 4 hakla powerful shootu 5 yaptım şuan napmalıyım ? ranger blessing mi yoksa evasion veya scatter shoot mu tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  6. Aveadan attım açıkmış sms coin . Senin dediğin sistem nedir .?
  7. Hala kapalımı en son oyunu bıraktığımda kapalıydı şuan açık mı ? Hat : Avea
×
×
  • Create New...