Jump to content

teamstar34

Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by teamstar34

  1. Bu kadar terbiyesiz ve ahlaksızsınız işte konuyu kapatmıyorum. Komik oluyorsunuz farkında değilsiniz, siz kimsiniz de oyun yöneticilerine rüşvet veriliyor diyorsunuz. Ben sadece burayı yönetmiyorum siz merak etmeyin sizden de çok iyi bilirim ne zaman konuyu kapatıp ne zaman kapatmayacağımı. Kimi haksız yere banladım söyleyin bakalım? Burda binlerce küfür edilmesine rağmen bir çok defa görmemezden gelmek şeref yoksunluğuysa evet biz o zaman şeref sahibi olmayan insanlarız. Bir şey yazmadan önce çok düşünün. Burda kimse oyun sorunsuz çalışıyor demedi. Cevabınızı merakla bekliyorum. Bu sefer adabınızı takının.

    Ben cevabimi bu topigi acarak verdigimi soluyorum. Ayrica bu kadar kufur eden insanin arasinda sadece bana terbiyesiz demen gocundugunu gosterir. Ayrica ban konusu sana degil oyun adminlerineydi . Benim kim oldugum seni de hic ilgilendirmez benle eger ozel bi sorunun varsa tel no nu bana msj at yada benim numarami iste halledelim . Adminlere para verildigini gayet iyi biliyorum. Eger icinde biraz  muslumanlik varsa zaten gerceklerin eninde sonunda ortaya cikicagini bilirsin. Cevabim la tatmin olmussundur umarim.

  2. Bu nu forumdada ban yemek icin aciyorum. Legion kendini bi b*k sandigini her kes gorsun.  Oyunda bir suru bug var diyorum hayir diosun. Rusvet veriolar diyorum .komik olma diosun. Adminler babalarinin hatrinami caliolar sirkette ?. Yada sen zevk icinmi forumdasin? Yaptiginiz ibneliklerin ustunu ortun begenmediginizdede konuyu kitleyin ban atin oldumu moderator dediginiz sizin gibi olmali zaten nerde seref yoksulu adam var onlar zaten yuksek yerlerde.

  3. cok fazla kullanici sikayet etmis furkan actirmam mumkun degil artik acc kullanimi olsaydi actirirdik bu arada ben senin charlarini alabilmek icin ugrasmiyorum oyuna geri don diye caba sarf ediyorum haftada bir mesaj gondercem yinede belki insafa gelirler.

    Bu oyuna geri donecegimi hic sanmiyorum. Omer artik baska oyunlara be kardesim ama merak etme arada sirada arar halini filan sorarim. Bi sure daha forumda olurum  ardindan  bu hesabida  yok ederim . Enesi keserken cektigim ss ler duruo onlarida foruma atip silerim.

  4. Bu aralar warspeara fazla giremiyorum. Bugun girmege calistim her seferinde your profil has blocked banned yazio ama farkli hesaplarima da giremioyrum acaba toptan mi ban yedim yoksa ip ban felan mi? Ip ban ise eger acilirmi suresi felan varmi? Charlarima ulastigim andada inanin herkesi  u oyundan sogutucam. Bir daha da bu oyuna 5 krs bile para harcamam. Yaklasik olarak 3 yildir oynuyorum butun eğmegimi 1 gunde nasil silerler?

  5. Allahim bu ne igrenc bi canavar . Seytan gorse yolunu degistirir hamile kadinlar cocuklarini dusurur.bu adminler nasil bi gorsellikle koymuslar  bunu insan korkar bunu gorunce.

  6. Harbiden cok sacma olmus. Madem adeletten bahsediyolar ben 1000 kere eye huntladim mecaz degil bu sayi cok nadir def dusuodu ve hic drop alamadim ama benim lvl imden dusukler ilk kesiste drop aldi. Yada ayni lvldeki adam simdi  bu sans diyeceksiniz ama onceden sans vardi madem simdi nie adalet oldu????????????????

×
×
  • Create New...