Jump to content

teamstar34

Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by teamstar34

  1. Leblanco su ana kadar cok iyi calisti gercekten ovguyu hakediyor.
  2. Ben cevabimi bu topigi acarak verdigimi soluyorum. Ayrica bu kadar kufur eden insanin arasinda sadece bana terbiyesiz demen gocundugunu gosterir. Ayrica ban konusu sana degil oyun adminlerineydi . Benim kim oldugum seni de hic ilgilendirmez benle eger ozel bi sorunun varsa tel no nu bana msj at yada benim numarami iste halledelim . Adminlere para verildigini gayet iyi biliyorum. Eger icinde biraz muslumanlik varsa zaten gerceklerin eninde sonunda ortaya cikicagini bilirsin. Cevabim la tatmin olmussundur umarim.
  3. teamstar34

    Artik yeter

    Bu nu forumdada ban yemek icin aciyorum. Legion kendini bi b*k sandigini her kes gorsun. Oyunda bir suru bug var diyorum hayir diosun. Rusvet veriolar diyorum .komik olma diosun. Adminler babalarinin hatrinami caliolar sirkette ?. Yada sen zevk icinmi forumdasin? Yaptiginiz ibneliklerin ustunu ortun begenmediginizdede konuyu kitleyin ban atin oldumu moderator dediginiz sizin gibi olmali zaten nerde seref yoksulu adam var onlar zaten yuksek yerlerde.
  4. ben eminim bu oyunda bir suru hile ve bir suru bug var ayrica adminlere rusvet verildigi iddasi da ortalikda dolasiodu. Gercekten adaletten bahsetmek mumkun degil.
  5. elf karakterin varsa onlarin bosslari farkli.
  6. kaan sende sildin charlari.
  7. teamstar34

    Kariyerim.

    Resimler yan cikicak ama idare edin artik.
  8. Bu oyuna geri donecegimi hic sanmiyorum. Omer artik baska oyunlara be kardesim ama merak etme arada sirada arar halini filan sorarim. Bi sure daha forumda olurum ardindan bu hesabida yok ederim . Enesi keserken cektigim ss ler duruo onlarida foruma atip silerim.
  9. Ip ban yedim acilmassa da bu aptal oyuna 5 krs vermem bi daha omer eger chari alabilrsende sana vercem. Yonetimde kizdirmasin beni.
  10. Omer hala cevap gelmedimi bu arada arama hakkim da bitti.
  11. 13 gun icinde supportla iletisime gecmem imkansiz omer benim yerime sen yapabilirmisin? Eger yaparsan ozelden tel nonu yolla bana.
  12. Bu aralar warspeara fazla giremiyorum. Bugun girmege calistim her seferinde your profil has blocked banned yazio ama farkli hesaplarima da giremioyrum acaba toptan mi ban yedim yoksa ip ban felan mi? Ip ban ise eger acilirmi suresi felan varmi? Charlarima ulastigim andada inanin herkesi u oyundan sogutucam. Bir daha da bu oyuna 5 krs bile para harcamam. Yaklasik olarak 3 yildir oynuyorum butun eğmegimi 1 gunde nasil silerler?
  13. Oyunda buldugunuz gibi gercek hayttada iyi dostlat edinmeniz dilegiyle.
  14. Allahim bu ne igrenc bi canavar . Seytan gorse yolunu degistirir hamile kadinlar cocuklarini dusurur.bu adminler nasil bi gorsellikle koymuslar bunu insan korkar bunu gorunce.
  15. Oysaki towerdaki tek drobum scale armordu oyuzden normal towerin yeri bende bi baskaydi simdi ise :facepalm: :facepalm: hayal kirikligi :sorry:
  16. Harbiden cok sacma olmus. Madem adeletten bahsediyolar ben 1000 kere eye huntladim mecaz degil bu sayi cok nadir def dusuodu ve hic drop alamadim ama benim lvl imden dusukler ilk kesiste drop aldi. Yada ayni lvldeki adam simdi bu sans diyeceksiniz ama onceden sans vardi madem simdi nie adalet oldu????????????????
  17. 21 is the cunup number ... :shok: :shok: :shok:
×
×
  • Create New...