Jump to content

Avuli

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

    Never

Avuli's Achievements

Rookie III

Rookie III (3/27)

0

Reputation

  1. Kesinlikle katılıyorum elf mc ada girişininde aynı olması lazım örnegindemo gibi yani her elini kolunu sallayanın giremeyecegi bi yer olmalı 20lvl itemlerin kolay elde edilmemesi lazım yoksa herkeste olduktan sonra bi onemi kalmaz. Hatta bosların derecesinin fazla olması lazım yani Q 1parti ile kesilecek boss olmayacak böylece guildlerin onemi dahada artacak.uzun lafın kısası fikir müthiş ama destek lazım .
  2. sanırım nokıa 500 için geçerli deil çünkü nokıa 500 ün ajanda da tarihten başka bi işlem yok :aggressive:
  3. ömer kardeşim birlikten bahsediyosan bizim türkleri aklından cıkaracaksın :bad: neyse konuşulacak cok şey var ama salla bilyosun zaten :drinks:
  4. update yi indiriyorum yeniden update diyo giremiyorum sorun ne tel nokia 500 tellemi alakali deli oldum bilen yardım etsin lütfen :-(
  5. iyi yakalamışsın ömer :good: sanada bi gözlük bulmak lazım 8) derhanınki gibi.
  6. Avuli

    birlik

    eyvallah usta çıktım :good: sende olmasan ::)
  7. arkadaşlar bi birlikten teklif geldi kabul ettim birlik fos çıktı çıkiyim diyom nasıl çıkkılıyo ::)
  8. eu dayım ama clan aynımı acaba sonra beni yemeyin :rofl: yingyang elf di galiba yanlış hatırlamıyorsam ben forsakenim bey axewarriorların olduğu clanda ::)
  9. eyvallah usta ::) silah geliştirmeyi bıraktım lvl 15 teyim artık lvl atlamaya odaklandım ilerki lvllerde çok güçlü silahlar satılıyor. düşünüyorum 10 sign yani seti 20k ya falan gidiyo 30 sign 60k eder o altınla geliştirilmiş bir silah alabilirdim herhalde. pazara bakıyorum 40 50k lara manyak silahlar gidiyo. üstelik bu silahlar geliştirilmediği halde 300 leri buluyo ::) onlardan alacam bide zırh sorunu var tabi zırhım 1700 lerde şu genie of blody fire görevimi yapabilirsem leageu görevimi yapmış olacam ve güzel zırhlar alabilcem ama 9 gündür yapamadım orası vietnam gibi :bomb: clanların savaş arenası. sanki başka yeryok savaşacak :diablo: Bu arada sana ayrıca teşekkür ederim bana cevap veren bir tek sen varsın şu forumda eyvallah usta ::)
  10. bu arada söylemeyi unuttum eu emeraldda 15 lvl ranger ve 15lvl deathknigth ım var. ::)
  11. clan açılsın adminim ama küfrün olmadığı bir clan??? :good:
  12. bende +6 two handed sword var 30 sign yedi yine 7 olmadı :sorry:
  13. arkadaşlar bende +2pungent spear var sign kullanarak ne yaptıysam 3 olmadı acaba bu silah +2 ye kadarmı geliştirilebiliyor vuruş gücü çok düşük mesela başka adamda da aynı silah var bakıyorum vuruş gücü çok yüksek 300 leri buluyor bendeki 230 larda :unknw: artı defalarca spear güç kristali aldım birkez 30 güç verdi sonrakiler bi işe yaramadı. :unknw:
  14. anladım adminim teşekkkürler ben deathknigth ım olmuyo ozaman :good:
  15. adminim bu başkasını koruma veya healt verme işlemi nasıl oluyo.. bakıyorum bazen bana adam silahıyla healt veya koruma veriyo. bazen de bana inv me healt diyolar anlamıyorum tabi ama herhalde healt istiyo ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım lütfen :unknw:
×
×
  • Create New...