Jump to content

Emre Kadir

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by Emre Kadir

  1. mağatalara ve silah satıçılarına baktım. taverna ney onu anlamadım. bakmadım ona heralde :) açıklarmısın.
  2. İyide hiç bişey bulamıyorumki 1 saat dolandım etrafı hiç birşey yok.
  3. Bilemiyorumki 1 kaç kez geçtim param boşuna gitti.Görev bakınıyorum hala ama yok.11 lvl oldum görev bulamıyorum.Geçicem heralde
  4. Peki Hangi yerlere dikkatli bakmam gerekiyor veya baska bilmediğim boss görevi mi var ?Bütün kasabalara baktim bütün mağralara girdim görev bulamadim. Gözümden kaçmış olabilir dikkatli bakmam gereken yerler nereler ?
  5. Arkadaşlar ben US-Sappire serverindeyim Nickim => Everlastng 11 lv warlock, 1. adada görevleri yaptım. Boss görevlerinide yaptım. (Kevin,Cruzer,Garraz) Şimdi görev kalmadı. Heryere baktım yok. 2. adaya geçsem mi acaba bi kaç kez gitti görev yoktu daha önce şimdi çıkmışmıdır ?
  6. US - Sappire serverinde görevlerde yardım edebilecek birsi var mı ya çok zorlanıyorum. Necromancer bıraktım, warlock açtım şimdi yine patron görevlerinde tıkandım. Hiç kimse yardım etmiyor :unknw: Cruzer,Kevin ve Garraz kesmede yardım etseniz yeter. Şimdi yaptım hepsini görev kalmadı gene 2. haritaya geçebilirmiyim artık ?
  7. Sappire serverindeyiz. Kardeşimle birlikte oynuyoruz. Bu kruzer ve kevin boss görevlerinide yaptık. 20 lv biri bize yardım etti ben heal bastım. Şimdi görev kalmadı 10 lv de kaldık. çok az exp daha olsa 11 olucaz ama görev bulamıyoruz haritada hiç görev gözükmüyor. Görev verilen yerlere teker teker gittim baktım ama yok ne yapmalıyım. 2. adaya gittim orda hiç bişe yok görev yok. boşuna param gitti :( tekrar geri döndüm. yanlış adayamı gidiyorum bilmiyorum yardım edermisiniz ?
  8. Tamam anladım Teşekkür ederim. Artık yardım edicek birilerini bulmam gerek.
  9. anladım peki 3. skill olarak neyi önerebilirsin necromancer için ? ve 10 lv de 2 tane görev kaldı onlarıda yapamıyorum ikiside mağarada kruzer ve kevin 16k ya yakın canları var kaç kez denediysem olmadı nasıl kesicem ilerleyemiyorum.
  10. Hmm anladım yani 20 lv de bütün skiller max olmuyor mu ?
  11. Teşekkür ederim. Bi sorum daha olucak 10 lvl de 2 tane skill puanı geldi. 10 lv den sonra 2 şer 2 şer mi gelicek nasıl olcak ?
  12. Arkadaşlar bende yeni başladım oyuna, Necromancer açtım 2 haftadır oynuyorum anca 10 lv oldum. çok zor lvl atlanıyor, ama güzel bi oyun. necro skiller hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek biri var mı ? Skiller hassas olduğum konudur hata yapmadan gitmek istiyorum. ilk olarak atak skilini lv 5 yaptım, 2. skill olarak neye vermeliyim ??
×
×
  • Create New...