WILK 0 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 sry z gory azebu Zalozylem ankiete gdyz po czesci zlozyles deklaracje czy ludzie chcą ciebie na moda ;) Ma rada opisz cos o sobie tu wiecej czy to doświadczenia z moderowaniem oraz jak byś podchodził do tej sprawy ''moda'' ;) Link to post Share on other sites
Azebu 91 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 ok. A więc, jestem fajny :3 Staram się jak mogę żeby odratować tę grę, planuje założyć wszystkie 12 klas, wyexpić, i wybalansować. Już mam jako takie zdanie o rangerze i roguu. Dlaczego ja - władam polszczyzną i ortokrawiom całkiem good. Mam subiektywne poczucie humoru (wszelkie 'memy', ragefejsy i emoty nie robią na mnie wrażenia, wręcz odwrotnie), ale to nie znaczy że jak ktoś zażartuje to banan i kasuje posta. O ile ktoś nie łamie zasad, to nie kasuje postów. Oczywiście głosuję neutralnie. Link to post Share on other sites
guwer87 0 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Jestem za :) Link to post Share on other sites
Azebu 91 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Zapomniałem dodać że nie będe kasować postów z bluzgami, tylko cenzurować / zamieniać, (ale jak ktoś przegnie to nie będzie litości). Każdemu może się zdarzyć. czy masz jakies dosw w prowadzeniu tego czy jestes bezwezgledny oraz konsekwentny dla każdego Owszem, doświadczenie mam Bezwzględny i konsekwentny nie jestem, na pewno nie to pierwsze, ale każdego traktuje równo. Mam prawo do opinii o wszystkich, ale nie mają one większego wpływu na decyzje. Ilość postów, 'fajna sygnaturka', dwa lata na forum, 1500100900 karmy, te rzeczy dla mnie nic nie znaczą. O człowieku świadczy jego post, a nie opakowanie. I post, to głównie treść, a język ma małe znaczenie (łamany angielski, literówki itp.). TREŚĆ!! Na dole : Szczerze? 17. Ale, czytaj wyżej, nawet zacytuje o człowieku świadczy jego post Link to post Share on other sites
WILK 0 Posted October 16, 2012 Author Share Posted October 16, 2012 hmm dam za gdyz ujralem ciekawą odpowiedz ciekawe ile masz lat :D Link to post Share on other sites
siwers 5 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 ankieta typu miej nowego moda lub nie miej żadnego :wacko: Link to post Share on other sites
Flaszek 1 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 ankieta typu miej nowego moda lub nie miej żadnego :wacko: Otoz to. Link to post Share on other sites
siwers 5 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 więc lepiej zebrać inne kandydatury i zrobić głosowanie. To bardziej sensowne :P Link to post Share on other sites
Azebu 91 Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Konkurencja się przyda. Zróbmy zawody. Ja bym się chętnie zmierzył z kimś. Link to post Share on other sites
guwer87 0 Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 To sobie za duzo nie powalczysz ;D EDIT: Koniec glosowania, Santor wciaz zywy: http://forum.warspear-online.com/index.php?topic=72750.msg329421;boardseen#new Link to post Share on other sites
Ksardess 0 Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Wiem że zakończenie było ale Azebu na moda a Wirek na prezydenta ^^ Jeszcze jedno odkopanie niepotrzebne a postaram sie o konkretniejszą nagrode... Link to post Share on other sites
tjamka 0 Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Haha... mi to szczerze obojętne jest kto bedzię moderatorem, grunt żeby dbał o ład, porządek i trzymał się zasad na forum. Reszty nie musimy o nim wiedzieć. :) Jestem za! :pleasantry: Kolejny górnik... Link to post Share on other sites
Recommended Posts