Jump to content

TrGuide

Recommended Posts

MERHABA DEĞERLİ OYUNCULAR:christmashello: 

Bildiğiniz üzere "Warspear Online Türkçe Forum" tabiri caizse ölü dediğimiz duruma geçiyor. Durum vahim ki son 2 sene içerisinde aktif kullanıcısayısı yok denecek kadar azaldı. 

Kendimi tanıtayim; İsmim Hakan, yaşım 20 ve 6 seneden fazla bir süredir "Warspear Online" oynuyorum. Ne için buradayım? Sorun şu ki forumda "Türkçe Forum"un düzeltilmesi adına bir çok konu açıldığını gördüm ama bu konuları açan kişilerin çoğu da öyle bırakmış gitmiş gibi. Ben buna el atmak için buradayım. Türk oyunculara hem güvenilir hem de aktif bir ortam oluşturmak adına birazcık mevla ayırarak bir Web Sitesi inşa etmeye başladım. Sitenin global olması konusunda özen göstereceğim, Türkçe ve İngilizce olarak 2 ayrı dilde kullanılabilecek dinamik bir proje düşünüyorum. Ama ana hedefim Türk Oyuncular, daha ziyade Türkçe Forum için olacak. Henüz bir domain almış değilim, bu konu için moderatör arkadaşlara sormam gerektiğini düşündüm. Siz, Warspear Online ekibini temsilen, bana şunun cevabını verebilirmisiniz? Kuracağım sitenin domaini(ismi) Warspear, Guide, Türkiye gibi ilgili kelimeleri barındırırsa herhangi bir telif hakkı veya şikayet olabilir mi? İsimde resmilik söz konusu olacak biraz umarım sıkıntısı yoktur. Tamamen bağımsız bir şekilde orada oyuncuları bir çatı altında toplayarak oyunculara Türkler ayrı değil hem de Türkçe forum ölmedi mesajını verip kitleyi arttırmak istiyorum. En geç 3 ay içerisinde de siteyi kullanıma hazır hale getirerek tamamen profesyonel bir şekilde kullanıma açarak zevkli bir kullanım yapacağım. Tamamen hobi ve kendimi Web Tasarımı ve Programlama da geliştirmek adına bu işe kalkışıyorum. En kısa sürede Moderatör arkadaşların ve diğer aktif dorum kullanıcılarının mesajlarını bekliyorum, Hayırlı Ramazanlar 🙂  "28/05/2018 - 28 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır."

 

✓✓✓ KONU GÜNCELLEMESİ - YENİLİKLER / 30.05.2018 # 30 MAYIS 2018 ✓✓✓

Tekrardan merhaba, bu mevcudiyeti farklı konular açmak yerine tek bir başlık altında zaman içerisinde bir sorun olmazsa "Edit" yaparak yenileyeceğim.

İlk yazımın ardından 2 gün geçti ve bu sürede yaptığım icraatları sizlere göstermek istiyorum. "İlgili linkleri konu altında bulabilirsiniz!" Lütfen Pür dikkatle dinleyin, okuyun her neyse işte. 😄

 

Söz verdiğim gibi bahsettiğim Web sitesini açmış bulunuyorum. Site ortalama 1 aylık bir bakım sürecinden geçecektir. Bu süre içerisinde sitenin tasarımı ve programlaması ile uğraşıyor olacağım. Dilerseniz oyun içerisinden de aktif olarak bırakacağım karakter (Konu altında mevcut)  ile bana ulaşabilirsiniz. Şu an ne yapıyorum? Bu 1 aylık sürecin tahminen 1,5 haftası tasarım ile diğer 2,5 haftası ise programlama ile geçeceğini umuyorum. Acemiliğim de üstümde olduğu için bir zaman kestiremiyorum. 

YENİLİKLER - V0.1 Alpha

  • Warspear Türkiye adlı Web sitemiz kurulmuş olup tahmini 1 aylık bir bakım sürecine girmiştir. Bakım sayfası aktiftir. Bu süre içerisinde dilerseniz sitemizden "Takipte Kalın" butonu ile Facebook sayfa ve Grubumuza katılabilirsiniz. Dilerseniz sayfaya "BURAYA" tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

  • Sayfa ve Grubun daha resmi gözükebilmesi adına yeni bir logo oluşturulmuştur. Teyit etmeniz amacıyla hemen aşağıya koymuş olacağım. Aynı zamanda "Ekte" ki dosyalara bakarak 2 adet logo'dan hangisini beğendiğinizi bana bildirirseniz çok makbule geçer. 🙂

LvKCeU8.png.c2f88808b6f2e5626c90723e841b9902.png

 

Facebook sayfa ve Grubumuz tam olarak olmasa bile oluşturulmuştur. Yukarıda verdiğim linkten ulaşabilirsiniz.Yeni fikirleriniz ve düşüncelerinizi bildirmeniz için özel mail adresi ayarlanmıştır. Detaylı bilgi edinmek, sorularınız ve fikirlerinizi bildirmek için [email protected] adresinden bizlere mail atabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı, desteğinizi ve ilginizi ihmal etmeyin. Ek olarak ta oyun içerisinden Eu-Emerald - #Trguide adlı hesaptan pm atabilirsiniz. Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Özet geçer isek;

Site - https://www.warspearturkiye.com/

Mail - [email protected]

Nickname - Trguide

Facebook Sayfası ve Grubuna site üzerinden ulaşabilirsiniz.

En önemlisi profilimde ki hakkımda sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın: HAKKIMDA

 

        "30/05/2018 - 30 Mayıs 2018 tarihinde yazılmıştır."

Warspear Mavi Kare.pngLvKCeU8.png.c2f88808b6f2e5626c90723e841b9902.png

Edited by TrGuide
Konu ve yorum kirliliği olmaması için, tek bir konu altında yapılan yenilikleri okuyuculara güzel bir şekilde aktarmak.
Link to comment
Share on other sites

Elimden geleni yapıyorum burada sana da elimden geldiğince yardım ve destekte bulunmak isterim, çevirilerde de yardımcı olmaya çalışırım. Kolay gelsin şimdiden başarılar ilk ben kayıt olucam sitene :winkingpumpkin: birde şey galiba moderatörler artık hiçbirşeyle ilgilenmiyor yani gerçekten HİÇBİRŞEY ile ilgilenmiyorlar umarım herhangi biri ile iletişime geçebilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Şu anda türkçe forumla ilgilenen hiç bir moderatör yok, ama sen yine de ben yaparım , uğraşırım diyorsan , umarım istediğine ulaşırsın. Ben de elimden gelen yardımı yaparım. Ama beklentin fazla olmasın bence lakin oyunda çok fazla türk oyuncu da kalmadı ne yazık ki.

Link to comment
Share on other sites

Günlük yazı limiti olduğu için uzun uzun yazmak daha mantıklı :) Gökhan, forumda vakit geçirmen ve aktif olman çok güzel birşey. Şüphesiz oyuna ve oyunculara yardım etmeye çalışan emektar birisisin. Ömer, forumda moderatör olmamasına biraz üzüldüm. Sanırım konular artık yabancı moderatörler tarafından onaylanıyor. Belki moderatör olmaya aday olabilirim diye düşünüyorum. :) Tabi bunun için hem oyunda hrm de forumda aylar süren bir emek olması gerektiği kanaatindeyim. Bu arada siteyi açmış bulunuyorum :) https://www.warspearturkiye.com Şu an bakım sayfası aktif, umuyorum ki orada yazan 33 gün süresince sitenin tasarım ve programlama bölümünü bitirmiş olup siteyi yayına açacağım. 1 veya 2 ay sonra bir hayırlı olsun isterim :) Yapılması gereken çok şey var. Bakım sayfası da şuan tsm değil. Takip butonuna bir link eklemedim ama oraya facebook ya da insanların bu bakım süresince toplanabileceği bir platform/sosyal medya linki eklemeyi düşünüyorum. Fikir verebilirseniz çok makbule geçer. Saonal alemde her şey hayal gücü ve bilgi ile sınırlı. Her türlü öneriye ve fikre açığım, elimden geldiğince de bu fikirleri bilgim dahilinde gerçekleştirmeye çalışacağım. :)

Link to comment
Share on other sites

Site güzel gözüküyor, umarım istediğin gibi yapabilirsin :) Forumda yeni açılan hesaplara , günlük konu açma sınırı, yorum yapma sınırı vs koyuyorlar, bi hafta daha aktif ullanırsan forumu muhtemelen o sınırlar da kalkar. Şimdiden kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Aslında gök buzu renginde ki mızrak 2. yaptığım olmasına rağmen daha çok hoşuma gitti 🙄 Ömer, bu arada hesapta ki sınırlama dediğin gibi kaldırıldı. 🤗 İleri ki zamanlarda eğer oyuncu toplayabilir isem TeamSpeak ya da Discord serveri açmayı düşünüyorum. Hiç yoktan 30-50 oyuncu olsa bile Dungeon, Event, Hunt, Farm, PvP ya da köy basma gibi bir çok etkinliği gruplar halinde de yapabiliriz. En azından benim düşüncem bu yönde 😅 konuyu güncelledim bu arada, moderatörler ilk önce konuyu mu yoksa bu yorumu mu onaylar bilemiyorum o yüzden sabırlı olun.😂

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, TrGuide said:

Aslında gök buzu renginde ki mızrak 2. yaptığım olmasına rağmen daha çok hoşuma gitti 🙄 Ömer, bu arada hesapta ki sınırlama dediğin gibi kaldırıldı. 🤗 İleri ki zamanlarda eğer oyuncu toplayabilir isem TeamSpeak ya da Discord serveri açmayı düşünüyorum. Hiç yoktan 30-50 oyuncu olsa bile Dungeon, Event, Hunt, Farm, PvP ya da köy basma gibi bir çok etkinliği gruplar halinde de yapabiliriz. En azından benim düşüncem bu yönde 😅 konuyu güncelledim bu arada, moderatörler ilk önce konuyu mu yoksa bu yorumu mu onaylar bilemiyorum o yüzden sabırlı olun.😂

Kesinlikle , Discord kanalı çok iyi bir fikir.:clapping:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...