Jump to content

[2012.07.19] «Warspear Online: Crossroads of Destiny» 3.0 resmen duyurulmuştur


Legionn

Recommended Posts

aga siz bir seyi hep atlionuz oyun cok gelismis degilse bu oyunun sucumu bu gelicek gelistirmeleri oyun kendi kendine getirmicek oyunun yoneticileri getircek yani bu olayin oyunun cok gelismis yada gelismemis olmasiyla alakasi yok yoneticilerin becerileri becerisizlikleri yatirimlari ile alakali . zaten ben dahil cogu kisi moblardan ep gelmesini istiyo ama bu neredeyse imkansiz cunku oyunun alt yapisini adamlar biraz kotu kurmus sadece gorewe dayali kurmus simdi adamlar bunu degistirmeye kalksa oyuna 150-200 cesit yaratik ve cok genis bi harita yapmasi gerekiyor.o yuzden neredeyse imkansiz cunku baksaniza 2 cesit arena 6 karakter neredeyse 6-7 ayda bitiriolar bunu yapmaya kalksalar demek 5-6 sene surcek anlicaginiz hala 3.0 in gelmeme sebebinin oyunun gelismislik duzeyiyle alakasi oyunu gelistirecek olan insanlar yoneticilerle alakasi war genede emege saygi keske su dedigim moblardan exp gelme olayini yapcak olsalarda 1 sene surse

Link to comment
Share on other sites

evet arkadaşlar kuzmitch açıklama yaparak yarın olduğuunu bildirdi güncellemenin nokia ve apple storedan kaynaklanan bu sorun yarın yapılacaktır

Link to comment
Share on other sites

Sayin oyuncular,

 

Oyunumuzun guncelleme tarihini malesef 26 Temmuz 2012'ye ertelemis bulunmaktayiz. Oyunumuz Nokia store ve Apple store icin guncelleneye zamaninda yetisemedi. Yarin bu guncellemeyi bu marketlerde sorun yasasak dahi oyunumuzu guncelleyecegiz. Nokia kullanicilari manuel olarak sisx-dosyasini sitemizden indirebilecek. Apple kullanicilari ise bir kac gun daha beklemek zorunda kalacak gibi gozukuyor. Yarin ayrica benim de dogum gunum.

 

Yarin gorusmek uzere!

Link to comment
Share on other sites

Marketlerin gecikmesiyle ne alaka. Çoğu kişi oyunu forumdan indiriyor zaten(apple kullanıcıları dışında).  Kurulum dosyalarını forumda yayınlamak bu kadar zor olmamalı.

Link to comment
Share on other sites

Oyunumuza her gun yeni kullanicilar bu marketler araciligi ile geliyorlar. Ancak bir oyun indirip ona giremediginizi dusunun?

Link to comment
Share on other sites

Nokia kullanicilari YARIN asagidaki linkten SISX dosyasini oynamak istiyorlarsa indirmelidirler:

 

http://warspear-online.com/en/download

Link to comment
Share on other sites

İyi de yarın biz 3.0 ı aldığımızda iPhone kullanıcıları alamayacak ve onların marketten indirdikleri dosyalar da çalışmayacak. :)

 

Ama neyse moderatör her zaman haklıdır.

Link to comment
Share on other sites

6.40 diyorlar ama nerden çıktı bilmiyom. şimdiye kadar ki güncellemelere bakarsak genellikle 12-16 arası olmuş. Bence yarın akşama anca gelir bu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...