Jump to content

[2016.10.26] Oyun sunucularının durdurulması 27.10


Daria

Recommended Posts

nBvmucb.jpg
 

Merhaba, sevgili oyuncular!
 
Oyun sunucularımız güncelleme nedeniyle  27.10.2016 at 10:00 CEST tarihinde durdurulacaktır.
 
Oyun yaklaşık 6 saat boyunca kapalı olacaktır.
 
Bu sefer gerçekten de destansı ve önemli bir şey planladık, herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz.
 
İlginiz için teşekkür ederiz,
 
AIGRIND TAKIMI
Link to comment
Share on other sites

Noluyor layn  :S Tövbe Estağfurullah  :shok:

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Türkçe forum bölümünü kapatın. Nasılsa bilgiler bir yıl sonra geliyor. Bosuna açıp şu yazıyı okuyan kımse bile olmaz. Çünkü herkes bilir ki bu forum hep 10 adım geriden gelir.

Link to comment
Share on other sites

Warspear yeniligi ! 7.0 Guncellemesiyle Yeni Kahramanlar 

Arinar Savaşçısı! 

Bu yıl, oyunun doğum gününü alışılmadık bir şekilde kutlamaya karar verdik. Deneyimli oyuncular muhtemelen Horror Circus ve Snow Boundary'ın geri gelmesini bekliyorlar, ancak bu sefer hepiniz için hazırlanan şaşırtıcı bir şey var -  dört yeni sınıf !  

Her Warspear Online güncelleştirmesi oyuna yeni unsurlar ve işlevler getiriyor ancak bunların hiçbiri çok yakında çıkacak olan 7.0 güncellemesi kadar önemli değil. Uzmanlar da dâhil olmak üzere tüm gerekli becerilere sahip dört yeni sınıf sizlere sunulacak ve her oyuncu geniş Warspear Online dünyasını inceleyecek!  

Mızrak savaşı son dokuz yıldır sürüyor ve yakında hiç solacak gibi görünmüyor ... Her iki ittifakın kahramanları savaş alanlarında ve arenalarda birbirlerini yenmek için uğraşırken, yeni güçler artıyor Kendi ev adaları. Ve şimdi kendilerini açığa vurmaya ve savaşmaya hazırlar. Belki de yoldaşları kadar tecrübeli değiller, ancak   Arinar'ın yeni kahramanlarını ağırlama vakti geldi!  

lejyon

  Hunter   Hunters gerçek kuzeymenlerdir. Onlar seçimle yalnız kalırlar - genellikle Avcılar Klanlarıyla birlikte koparlar ve vahşi ormanlarda gönüllü bir sürgün için ayrılırlar. Orada kurt gibi bir araya toplarlar. Büyük savaşın başlangıcı ilk başlarda onları etkilemedi, ancak yıllar geçtikten ve şamanlar tüm ikna etmelerinden sonra Hunterlar nihayet karlı ormanlara veda ederek, omuzları üzerinde büyük yaylar sürdü ve umudunda uzak bölgelere gitti. Iki bacaklı hayvanlar üzerinde güzel bir av.   Hizip : Dağ Klanları

Zırh : hafif

Silahlar : yay, geçit

Rol : zarar dağıtımı

Temel beceriler :

Ölümcül silahlı vuruş : Bir atış, bir düşmana fiziksel hasar verirdi.

Çarpıcı atış : Bir düşman üzerinde "Stun" negatif etkisi atan bir atış. Düşman hareket edemez veya becerileri kullanamaz, hasar etkisi kaldırmaz.

Savaş tutumu : karakterin fiziksel bir gücünü arttırır ve belirli bir süre boyunca düşmana kritik bir hasar verme şansı.

Hunter'ın çeviklik : "Kaçırma" parametresini arttırarak

Zehirlenmiş ok : "Zehirlenme" olumsuz etkisi atan bir atış. Düşman zamansal fiziksel hasar alır, bir düşman üzerinde çeşitli efektler kullanmak mümkündür. Lejyonun, fiziksel hasarın çeşitlilik gösterebileceği ve İttifakların olanaklarını eşitsiz hale getirecek herhangi bir sınıfı yoktu. Silahlı avcılar bu durumu geliştirecek ve ayrıca yaylar, yayvanlıklar ve Legion tarafından kullanılamayan ilgili dekoratif derilerin sorunlarını çözecektir. Kontrol becerileri ve anında veya sürekli hasarla baş etme olasılığı onu hem PvP hem de PvE için uygun hale getirir.

  büyücü

  Charmers, yeni Forsaken askerleridir. Sihirbazlarla ve ağır zırhlı savaşçılarla savaşmanın en iyi özelliklerini bir araya getirerek, hem elemanlar hem de ağır maces ile uğraşmaya alışkındırlar. Charmers, Moraktar'ın en karanlık zindaki ürkütücü bir tören sırasında inisiyasyon yoluyla geçiyor.

Elde edilen güç için Forsaken'in son umudu olan Charmers tarafından hangi fiyatın ödenildiğini çok az kişi biliyor.

  Hizip : Forsaken

Zırh : ağır, kumaş

Silahlar : personel, kalkanlar, tek elle topuz

Rol : destek   Temel beceriler :

Karanlık prizma : Bir düşmana zarar veren büyüsel bir saldırı.

Savaş şifa : anında bir karakter ya da bir birliğin sağlık noktasında belli bir miktar geri yükler ve yavaş yavaş belirli bir süre boyunca sağlık noktalarını geri yükler pozitif etkisi "Healing" atmalarını.

Zayıflık : Düşmanın fiziksel ve sihirli savunmasını azaltır

Summon : Belirtilen yerde canavar çağırır. Bir canavar bir düşmana fiziksel hasar verir.

Baskı : Bir düşmana zarar veren ve belirli bir süre "Stun" yapan olumsuz etkisi yapan sihirli saldırı. Düşman hareket edemez veya becerileri kullanamaz, hasar etkisi kaldırmaz. Bu sınıfta oynarken, istediğiniz rolü seçmekte serbestsiniz. Biri, düşmanın ele alınması ve zayıflaması, ağır zırh giyilmesi, kontrol becerilerinin kullanılması veya başka bir şey üzerinde yoğunlaşabilir. Ayrıca, Charmer, AoE'nin hasar ve kontrol yeteneğine sahip olacak; bu eksikliği topraklardaki savaşlar sırasında Lejyon tarafında o kadar kuvvetli buluyor.  

Nöbetçiler

  bekçi

  Gardiyan, elf savaşçılarının Nuadu'ya yemin ettirdikleri bir kardeşliktir. Amaçları her birini korumaktır. Meditasyon ve dövüş uygulamaları yapan uzun tapınaklarda yıllarca geçirdiler. Savaş sonrasında bir savaştan sonra iki seçeneğin yalnızca biriyle sonuçlandığını Savunma Bakanlarının her biri biliyor: kalkanla veya kalkanla.  

Hizip : İlkbahar

Zırh : ağır, hafif

Silahlar : tek elle iki elli eksenler, tek elli / çift elli kılıçlar, tek elle iki elli maces, mızrak, kalkan

Rol : tank Temel beceriler:

Kuvvetli vuruş : düşmana artan fiziksel hasar veren bir vuruş.

Saldırı dalgası : Düşmana "Saldırganlık" etkisi yapar. Düşman karakteri veya canavar geçerli hedefini kaybeder. Beceri kullanırken bir karakter bir buff alırken karakter üç meraklı aldıktan sonra maksimum sağlığının belirli bir yüzdesini geri yükler.

Müfettiş ruhu : Kendisine dağıtılan tüm zararı sayan bir karaktere tutkunu atar. Tutkal kaldırıldıktan sonra bir karaktere "Force shield" pozitif etkisi atılır. Kuvvet kalkanı, bir karaktere verilen zararı belirli bir miktar absorbe eder.

Darbeli vuruş : Bir düşmana belirli bir süre "darbe indiren" negatif etkisi vuruş vuruşu. Düşman hareket edemez veya becerileri kullanamaz, hasar etkisi kaldırmaz.

Cezalama : düşmanın "Doğruluk" parametresini belirli bir süre sıfıra indiren bir darbe. Saldırı sistemi 6.1 güncellendiğinde, Sentinels, yeni şartlar altında tanklar doldurabilecek sınıflara sahip değil. Müdür, PvE'ye yönlendirilir ve ekipmanı ve becerileri nedeniyle patronlarla savaşırken ve Zindanlarda büyük miktarda hasar verir. Zarar dağıtımı bu sınıftaki birincil hedef değildir, ancak belirli becerileri ve ekipmanları seçmek, diğer oyuncularla da savaşırken ona karşı rahat hissetmesine yardımcı olacaktır.

  arayıcı

  Arayanlar genç ve cesur kanun kaçakları, savaş başladıktan sonra onlara bol fırsatlar açtı. Uzak bir topraklarda şöhret ve altın bulabildiğinizde koyun eğilimi göstermek veya toprağa dönmek kim ister? Her Arayıcı dünyanın diğer ucuna geçmeye hazırdır ve herhangi bir tehlike ile karşı karşıya. Gri saçlı paladinler yeni kuşağa bakarken başlarını salladı, ancak Arayanlar'ın maceracılar arasında hiçbir arkadaşı olmadığını da itiraf ediyorlar. Ve her gazisi becerilerini silahlarla kıskac olacak!  

Hizip : Seçilmiş

Zırh : hafif

Silahlar : iki elli balta / kılıç / mace, mızrak, hançerler

Rol : zarar dağıtımı

  Temel beceriler:

Split : düşmana artan fiziksel hasar veren bir vuruş.

Harad'ın kalkanı : belirli bir süre için "Güç kalkanı" olumlu etkisi yapıyor . Kuvvet kalkanı, bir karaktere verilen zararı belirli bir miktar absorbe eder. Ayrıca, belirli bir süre karakterin fiziksel gücünü arttırır.

İlham : karakterin "Penetrasyon" parametresini belirli bir süre arttırır.

Exasperation : yetenek aktifken karakterin otomatik saldırı hasarını arttırır, her otomatik saldırı, düşmanın belirli bir süre için hareket hızını azaltır. Beceri sürekli enerji tüketir.

Kaybolma : Bir karakter düşmanlar için görünmez olur ve hareket hızı belirli bir süre artar. Arayıcı, görünmez olabilir ve iki elle kullanılan silahlar ve güçlendirici efektler nedeniyle çok fazla zarar verebilir. Onun görünmezliği İttifaklar bile ve Arena'da yeni olasılıklar açılacak. Dahası, hançerleri kullanma yeteneği onları Sentineller arasında daha popüler hale getirecektir. Rogue'ya karşı, Arayıcı bir anda çok fazla zarar görmez - kademeli olarak büyür. Potansiyelini açığa çıkarmak için bir Arayüz, melee dövüşünde hayatta kalmak, avrupa taktik hileleri toplamak ve kullanmak için yoğunlaşmalıdır. Şimdilik hepsi bu kadar, seviyelemek için yeni bir karakter seçmeye başlayabilirsiniz! Gelecekteki güncelleme hakkında daha fazla bilgi, çıkış tarihi itibariyle sunulacak. Oyunda görüşürüz! AIGRIND

Link to comment
Share on other sites

On 30.05.2017 at 3:09 PM, Altamir said:

Bosuna açıp şu yazıyı okuyan kımse bile olmaz. Çünkü herkes bilir ki bu forum hep 10 adım geriden gelir.

yazdın ama

 

13 hours ago, Altamir said:

Allah razi olsun. Sende olmasan kimsenin yazacagi yok ya... sagolasin

yazıp okuduğunu bildirdin :wslaugh::wssilly::wssilly::wssilly:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...