Jump to content

Genel


Fatih KURT

Recommended Posts

Butun hepsinde indirim olmasini beklemelisin . Mesela sign normalde 400 kusur mcoin bunu 400 kusur mcoin le alirsanda 10-11 k , 189-220 mcoine dustugunde indirime girdiginde alirsanda 10k . Ama sign zarar ettirir eskiden 30k oldugu zamanlari bilirim. Oyunda zenginler cogaldi fiyat 10k ya dustu.

REPAİR = 49 mcoin di sanirim indirime girdigi zaman . Bundan kàr yaparsın.Gun icinde 3.5k 1-2 gun beklersen 4k + dan satarsin ve inan digerlerine gore kàrlıdır.

DEF "3" = Buda yine 39-40 mc lere dusuyodu indirim oldugu zaman . Bundanda digerlerine gore cok kàr yaparsin ki 3k dan falan çok fazla set alan oluyo bence en iyilerden biri bu.

SİGN= 189 Mcoin e dustugu zaman yakalarsan 10k dan set satarsin . Cok cabuk erir sign digerlerine gore direk satilir ama digerlerinden %30 daha az kâr yaparsin.Tavsiye etmem.

DMG "3"=Bu da 40-50 mc lere dusuyo . 3k dan rahat satabilirsin o sira . Ama bu cok fazla erimiyo anlamis degilim . Sign dan daha iyi kâr ettirir ama rep ve deff 3 den daha dusuk

SMİLEYS EMOJİLER=Bunda da sign dan daha fazla kâr yaoarsın ama fazla alma gunde en fazla tas catlasa 2 tane satarsin zor gidiyo emoji sonucta.199 mcoine dustugunde yakalarsan 14k dan satarsin . Ben meme emoji 2 tane satmistim 14 k dan .

SKİNLER= İndirime girdiginde alip 8 adet falan 2gun beklersen Kâr yaptirir ama ayni gun satarsan zarar edersin.

CRYSTAL VE RUNE LAR=Yine bunda da çok iyi kâr orani var. İndirimi beklemen lazim . Rune lar ve crystaller cok rahat satilir ve iyi para getirir .

CAN POTU %60-XP POT=Bunlardan alabilirsin ara sira,xp pot indirimi bekle ama, can potu 39 mc 2,5-3k dan satılıyo indirime girmesini beklemeden alabilirsin ara sıra tabi . Bilmiyorum ne derece satıldıgını ama 2 set 6 k dan satmıstım ben.

ALINMAMASI GEREKENLER=Stamina pot,unity sign,kostumler,Extra pocket,Scroollar,Gorev itemleri,Upot,Life scrool,Chaos pot,Arena ticket vb.

((NOT))=Bunlar eu emarald serveri icin gecerli.Ve bu dedigim tum itemler indirime girince alınması gerekir. Aksi halde inanılmaz zarara girersin.

***"ACIKLAMA"*** = Oyuna bu kadar para yatirmamani oneririm . Verdigin parayi karsilicak bi oyun degil ve 1 sene oynamadim oyun tam anlamiyla herseyiyle para tuzagi olmus. Arena itemlerine sacma sapan ferocity diye olay gelmis farm da kullanamiyon artik benim 25k ap bosa gitti anlicagin bilmiyodum cunku.ekstra birde farm silahi almak zorundasin . Unbind olayi gelmis 400mcoin.Encler direk basilirdi artık yanıyo sacmalık otesi.Anlicagin oyun oyunu dusunmuyo artik parami alıp kenarı cekileyim . Ne yaparsa yapsinlar diyo.Sen de bu tuzaga dusme derim.40 50 tllik uygun birsey cekebilirsin.

Umarım yararlı olmuştur yazdıklarım; keyifli oyunlar...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...