Jump to content

Yepyeni bir sayfa açacağım yardım edermisiniz.


Cembiye

Recommended Posts

Merhaba Eu-Emerald'da Elf bdyim. Warspearı yaklaşık 1 yıldıroynuyorum. Emek hırsızları çok türkler hiç affetmiyor. Eu serverinin insanlarından bıktım. Başka servera geçmek istiyorum. Euda birlik diye birşey yok.

 

Us-da durumlar nasıl arenalar canlımı. Rekabet ruhu varmı :D özellikle 10lvl arenada?

 

Birkaç sorum daha olacak:

Eudaki hesaplarımın başka bir servera aktarılması mümkünmü. En azından 10lvl arena hesabımın.

 

Us_da durumlar nasıl? :)

 

26k mc ile ne yapabilirim. Golda çevirince hiç bİtmemesi için neler önerirsiniz.

Bd için dd setmi iyi yoksa he mi çözemedim. Dd armorda mana var. :s

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle merhaba

Bende Us-Sapphire serverinde oynamaktayım. Serverler arası karakteri transfer edemezsin. Server gayet güzel özellikle lvl 14 arena daha aktiftir burada. Türklerin en çok bulunduğu server olduğunu umuyorum. 26k mcoin ile orta derece bir arena karakter dizebilirsiniz.Tabiki bu sizin marifetinize kalmış.Farm için karakter dizecekseniz kronus set eğer pvp için karakter dizecekseniz arena set dizmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bence biraz yanlış bilgi .Şu an ki durumu bilmiyorum 9-10 aydır oynamıyorum fakat ben hafta sonları 20 tl ye 2000 mc di sanırım yanlış hatırlamıyorsam 40 tl ye 4000 mc alarak mc shop dan kar oranı yuksek itemlerin indirime girmesini bekliyip , indirimden 2 gün sonra satışa başlıyordum.Çok çabuk eritiyodum.Sadece 40 tl ye  yani 4k mc ye çok rahat orta derece char yapmıştım.20 lwl di char tabi o zaman . en yüksek ya 22 lwl yada 24 lwl di sınır.elimde ki arena staff +7 idi . kıyafetlerim +6 +7 idi . Ve inanın bazen kaçak oynuyodum ama +8 bd (+10 imkansız), +10 ranger (bunda kaçmıyodum zaten kaçamassın :) ) , +7 pala bazen +8 ama (+9 pala veya +10 pala hiç kesemiyordum bilmiyorum) .+7 , +8 druid ,+7 pri ,+7 veya +8 mage bunları kesiyordum ranger +10 diye gözünüz korkmasın takıları çok sağlam değilse (necroydum onu belirteyim :D atak düşürme skilim vardı ismini unuttum ) ve çok iyi player değilse çok rahat kesiyordum . Yani anlıcağın kardeşim bi 40-50 tl yatırıp emin ol çok zevk alabilirsin oyundan . çok fazla para yatırmak bana göre çok yanlış çünkü bi yenilik geliyo aldığın silahı satamıyonda inanılmaz zarara giriyorsun . 40-50 tl harcayıp gerisini farm yoluyla kasabilirsin.Ben 100k lık armor , 200 k lık kostüm bu şekil birçok şey düşürdüm dungeon vb. yerlerden . Ayrıca modum şu oyunda her silah karaktere bağlanmasa çok iyi olur niye sistemi böyle yapmışlar bilmiyorum . Mesela 300k ya item alıyon daha iyisi çıkıyo . ne oluyo çöp 300 k çöp oluyo . Bu konuyu öneri şeklinde belirtseniz warspear ekibine. Hem böyle pazar daha canlı olur . 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...