Jump to content

[2012.04.23] Gelişim altında: Necromancer - Terkedilmiş ruhların orakçısı


Legionn

Recommended Posts

Sayın oyuncular!

 

Bugün Warspear Online 3.0 güncelleştirmesi sınıfları hakkında ayrıntılı bilgi yayınlamaya devam ediyoruz. Hadi Necromancer ile tanışalım!

 

Опубликованное фото

 

 

Tanıtım

Uyanın! Terkedilmiş olanların yeni takipçisi, yüksel!

 

Bedeninin lanetli olanlar için kabul edilebilir olması için seni destekliyorum. Beynindeki kalıntılara bilinmeyen ve korkunç yola çıkması için emrediyorum. Necromancy yolu!

 

Zayıf bedenin büyü ile beslenecek... Kara ilah tarafından oluşturulan büyü, ölüm kadar eski, acı çekiyor, herbirimiz, sonsuz işkenceden kurtularak dünyevi bir yere gidiyoruz, Arinar. Aslında bu dünyada terkedilmiş olanların için bir yer yok ve Garaan unutuldu. Şimdi sıra isimsiz olan tarafından yönetilen bizim ordumuzda!

Hatırla - Kuvvet ilk savaştan öğrenilmedi. Dayanıksız kemiklerinin lanetlenene kadar ve isimsiz olan kalbine bir ok atana kadar çok uzun sürecek. Necromancerların bu dünyada büyük ve korkunç orduları için büyü sopan ve yayının büyük bir şaftı olacak!

Bir çok kez ölmüş olarak, diğer yollarında bu yol gibi, iki damla kan gibi olduğunu görüyorsun. Harad ve Naudu eserlerini korumak isteyenlerin canlarını ve nefret dolu kalplerini kayıtsızlık içinde yetiştiriyor. Daha uzun yaşayacaklar ve er ya da geç şu düşünce akıllarına gelecek:

 

Necromancy - Garaan'ın intikamı için ideal bir araçtır.

 

Necromancer! Uyuklama ve korkunç gerçek uğruna yola çık!

Mücadele mekaniği

Arinar dünyasındaki Necromancy her zaman büyülü bir tabu olarak kabul edilmiştir. Sahipler Garaan'ın korkunç mirasını anlamaya çalışmışlardır, ama hepsi nafile. Hatta en yetenekli büyücülerin ve rahiplerin bu sapkın karanlık sanatını fethetmeleri mümkün değildi. Sonuçta, bir şey almak için her zaman karşılığında bir şey vermek gerekir. Necromancerlar için bu şey çok pahalı görünüyor. Herkes kendi hayatı olmadan yaşamaz ve sadece bazıları bu şeyi göze alabilir.

 

Ancak, Terk edilmiş olanlar intikam ve güç için sınır tanımayarak en derin arzularına ulaşmak için her şeyi vermeye hazırlar. Ve Necromancer takipçileri bu kurbanları için ellerindeki her şeyi verebilirler. Ölü bir büyücü herhangi bir grubun önemli bir unsurudur. Katılımları tüm düşmanların saldırılarının minimuma düşmesine yardımcı olur. Necromancerlar enerji akışında mukavemeti çizebilir;ama aynı zamanda normal dışı dünyasında, bu yüzden hiçbir yaşayan büyücü düellolar süresince onunla rekabet edemez.

 

Savaş koşuşturmaları sırasında Necromancer düşmanın maksimum canını azaltabiliyor. Bu yetenek onun düşmanla olan düellosunda daha fazla can ile başlamasını sağlıyor. Etkisi aynı hedef üzerinde bir kaç kere kullanılabilir. Eğer rakip bu büyüyü maksimum seviyede alırsa çok tehlikeli olabilir.

 

Zehri sihirli bir güç ile karıştırarak Necromancer bir düşmana kara büyü ile saldırır. Zehir hedefte güçlü bir etki yapması için maksimum sayıda olmalıdır. Eğer tamamlanmış bir seti olan bir düşmanı ele alırsak, bir süre içinde bu büyü ile ek olarak hasar alacaktır.

 

Legion ordusunun bir destekleyicisi olarak Necromancer zamanla kahramın canını BONE SHIELD ile korur ve ona bir miktar can verir. Priest aksine, Necromancer canının ve manasının bir kısmını bu büyüyü kullanmak için harcar. Bu dayanıklı büyüleri müttefiklerinin canlı kalma sürelerini uzatır. Ama kendinizi takip etmekte yarar vardır.

 

Bundan ötürü Necromancer bir düşmana kabus yaşatabilir. Düşman rüyadayken, onların canını ve enerjilerini emer.

 

Necromancerlar bu büyük Arinar'da büyük bir savaşa girerler. Onunla gerçek ölümsüzlüğün yolunu bulun!

 

Becerileri

Devotion (Terkedilmiş olanların edilgen becerisi). Güçlü bir bağı olarak bir miktar enerji verir ve kara ve ay saldırılarına karşı korunmasını sağlar.

 

Deadly Stare. Küçük bir yüzde ile hedefin can miktarını düşürür. Etkisi bir kaç kez aynı düşman üzerinde kullanılabilir.

 

Poison Spirit. Karanlık büyü gücü ile rakibe can mikarını azaltan zehirli bir büyü gönderilir. Eğer bu büyü düşman üzerinde etki yaratırsa, düşman üzerinde bu zehir onun canını zamanla azalmasına yol açar.

 

Bone Shield. Kendisinin veya bir müttefiğin canının bir miktar korunması için kalkan ortaya çıkarır. Necromancer her bu beceriyi kullandığında canı bir miktar azalır.

 

Ancient Shield. Aniden bir müttefiğin veya Necromancerın kendisinin canının bir miktar dolmasını sağlar. Necromancer her bu beceriyi kullandığında canı bir miktar azalır.

 

Nightmares. Rakip bir süre yavaşlar. Bu saldırı düşmanın üzerinde etkiliyken canı ve enerji artmaz ancak bir saldırıya uğrarsa rakip uyanır yani canı ve enerjisi yeniden dolmaya başlar.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Heal ve shield da sadece mp değil hp alması güzel birşey olmuş:)

 

Daha heyecanlı ve komik olacak gibi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...