Jump to content

[2012.04.02] Gelişim altında: Mage - Ateş ve buzu fısıldayan


Legionn

Recommended Posts

Sayın oyuncular!

 

Bugün Warspear Online 3.0 güncelleştirmesi sınıfları hakkında ayrıntılı bilgi yayınlamaya devam ediyoruz. Haydi Mage ile tanışalım!

 

Опубликованное фото

 

 

Tanıtım

 

Bir gün şanı büyük Oltgard şehrinde genç bir adam yaşardı. Adı Cornelius'du. Çocukluk çağından beri, büyüye olan yeteneğini gösterdi. Ailesi ikinci bir defa düşünmeyerek onu Hagard'ın bağışlamasıyla Büyü akademisine göndermeye karar verdi.

Alıştırmaların ilk gününde Gri saçlı bir büyücü acemi gençlerin yanında konuşuyordu. "Ve son olarak hatırlamanız gereken şey" dedi, son olarak, "Akademideki kitapları incelemede serbestsiniz, ama bunlardan biri sizin için yasak. Bu kitap kırılgan aklınızı hemen yok eder, bu nedenle benden başka kimse bu kitabın yerini bilmemektedir".

 

Bu kelimeler Cornelius'un ruhunda hızlıca bir şüphe uyandırdı. Seçilmiş akademinin bilgeliğini anlamak harika olabilirdi - buna bilgelik diyen kişi bunu neden paylaşmayıp saklamak istemekteydi? O gün genç adam yasaklanmış kitabı bulacağına yemin etti.

 

O günden sonra, zamanını hep kütüphanede harcıyordu, artık çalışmaktan yüzü çökmüştü. El yazısıyla yazılmış olan kitaplarda yasaklanmış kitap hakkında bilgiler arıyordu - ama malesef. Zamanını tüketerek okumaya devam ederek, öğretmenleri bu sınıfı kaçırıp duran acemiden rahatsızlardı. Gri saçlı büyücü onu kaşlarını çatarak izlemeye devam etti.

 

Sonra Cornelius aslında cevapların kitaplarda olmadığını fark etti - hepsini okumuştu. El yazısı büyük ihtimalle bir yerlerde saklı olmalıydı - ve düşündü. Genç adam akademiyi keşfetmeye başladı. Üzerinde aylarca çalıştı, çünkü zamandan ve uzaydan uzak olan bu yapı, büyünün yaratılışıyla boğuluyordu. Cornelius sonunda bütün her yeri keşfetti kilise bodrumları ve mahzenleri gezdi, kulelerin tepesine çıktı. Öğretmenleri sadece umursamaz öğrenci yüzünden umutsuzca dolanıyorlardı. Gri saçlı büyücü ona kaşlarını çatmaya devam ediyordu.

 

Cornelius sonunda kitabın olduğundan daha zekice bir yere saklandığını fark etti. Ve sonradan kitabı bulmak için bir büyü yaptı. Antrenman sırasında Cornelius Akademinin planının diğer bütün öğrencilerden daha iyi olduğunu fark etti, bu kitabı okuduktan sonra kimse bu büyünün içeriğindeki tezi hatırlamıyordu. Bu sahip olma arzusuyla Cornelius gecesini gündüzünü bu büyüyü bulmak için harcıyordu. Yoldaşları sadece omuzlarını silkiyordu. Gri saçlı büyücü, kara bulutlardan daha kara bir şekilde genç büyücüyü izliyordu.

Ve sonunda büyü Cornelius tarafından tamamlanmıştı. Mutlak büyünün son kelimesiyle genç bir büyücü bayılmıştı - böylece büyü tamamlanmıştı. Cornelius masanın üzerinde kalın bir kitap gördü. Açtı, okumaya başladı. Bu dönüştürülmüş kitapta geçmiş yüzyıllarda bu yasaklanmış kitaptan bahsedilmekteydi. Mükemmel bir deney ile ulaşabilecekleri yazıyordu. Bu kitabı bulan acemi yeniden sakladı ve okudu ve sakladı, okudu, sakladı... Ama en sonunda bunca zaman bir kitaba bakmadığını fark etti aslında mükemmel bir kabiliyet ve bilgiydi. Ve çok iyi bir büyücü oldu.

 

Cornelius kitabı bitirdiğinde, odada başka biri bulunmaktaydı. Gri saçlı büyücüyü gördü. Artık kaşlarını çatıp bakmıyordu aksine yüzünde bir gülümseme vardı. Cornelius büyük bir şüpheyle kitabı büyücüye geri verdi. Ama büyücü onu almadı. "Kitap sende kalsın" dedi. "Çünkü şimdi içine bir hikaye yazma sırası sende, Iyi bir büyücü olacaksın!"

 

Mücadele Mekaniği

 

Seçilmiş büyücü akademisi kendi kapılarını sizin için açıyor. Perileri ve genç büyücüleri eğitmek için yeni bir çağ açılıyor. Bu arada sizlere hangi bilgilerin verileceğini anlatayım.

Büyücü büyünün yardımıyla büyük büyüler kullanarak uzak bir mesafeden saldırma sınıfıdır. Büyücü olarak oynamanın "kaç-vur" büyülerinin kullanıldığı taktikle. Işte bir örnek: düşmana doğru hızlı bir hareket - saldırı hasarı, büyücünün püskürtebileceğinden daha fazla bir büyüyle tüm düşmanlarını yerdeki görünmez zincirlerle bağlar, ve şu anda, bir yerde bekleyip düşmanı durdurup bekleme zamanı. Bu arada, düşmanı güneş zırhı ile bir ateş topuyla vurabilirsiniz.

 

Temel olarak, bir büyücü olarak oynarken sık sık riskli seçeneklere başvurmalısınız. Bütün yetenekleri kullandıktan sonra, büyücü yeteri kadar bir saldırı yapabilir, ama bunu yapmak için, düşmana yaklaşmalısınız. Bu dinamik bir durum ortaya çıkarıyor. Ne yapmalıyım? Bir vuruş yapın, ve bir mesafe geri çekilin, ya da bunun yerine düşmanı vurmak için ona yaklaşın? Ya da düşmanlardan teleport ile kaçın ve düşmanların zulmünden kurtulun? Bu bir kahraman için doğru seçim olabilir.

 

Becerileri

 

Spirituality (Terkedilmiş olanların edilgen becerisi). Güçlü bir bağı olarak bir miktar enerji verir ve kara ve ay saldırılarına karşı korunmasını sağlar.

 

Fireball. Düşmana küçük bir ateş topu yollar. Büyüyle bir düşmana hasar verir.

 

The Time Warp. Bir yere doğru hareket ederek bir alandaki düşmanlara hasar verir.

 

Solar Armor. Vücudu etrafında büyülerden korunmak için bir bariyer oluşturur.

 

Rock pieces. Kaya parçalarının kökünü kazıyarak etrafındakileri bir hasar verir.

 

Illusory chains. Çevresindeki düşmanları püskürtür. Bu püskürtülmüş olan düşmanlara yere görünmez zincirlerle bağlanır.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

arkadaslar millet 3.0 aralik ayinda gelcek dio ne is bn mayis ayinda gelcek biliom legionn abi bilgi werirmisin bu konuda gelmesini 4gozle bekliom dogru duzgun bilgi weren yok

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...