Jump to content

[2012.03.26] Gelişim altında: Deathknight - Karanlık ordunun komutanı


Legionn

Recommended Posts

Sayın oyuncular!

 

Bugün Warspear online 3.0 güncelleştirmesi sınıfları hakkında ayrıntılı bilgi yayınlamaya devam ediyoruz. Haydi Deathknight ile tanışalım!

 

Опубликованное фото

 

 

Tanıtım

Beyaz gezgin tarafından tasarlanan her yaşayanın ölümsüz ruhları vardır. Arinarın kuruluşundaki başka bedenlere giren sayısız aranan kişi ruhlar sonu tükenmeyen bir yaradılış döngüsü yarattı. Ama bu aranan kişiler çok aç olan ruh kardeşliğini, Garaan'ı sevmiyorlardı. Harad ve Nuadu arasındaki savaşı Garaan bitirmişti. Bu olay yer altı dünyasında ve yaşam ve ölüm hakkında yıllarca büyük yankı yaratmıştı. Garaan, Kral Odin'in yardımıyla özgürlüğe kavuşarak dünyaya yaşam ve ölümün bir arada yaşadığı terkedilmiş olanları gösterdi.

Ölü savaşçılar yeniden dirilerek ölümsüz oldu. O yücetme ve sevme duygularının hepsini kaybetti. Yaşayan her şeye beyin hala çürümüş olduğu sürece sadece sinir, küçümseme ve bitmeyen nefret hissediyordular. Birlikte iyilik ve tam olarak fetih gücü inancı ile, yaşamları boyunca hissettikleri birçok yararlı becerilerden mahrum kaldılar. Bu nedenle her ölümsüz bir köle olarak askeri zanaatkar eğitmek veya kullanmak zorunda kaldı.

 

Böylece Garaan ölümcül varlığını Arinar'a göstermek için başka bir varlık sınıf yarattı. Ama en sonunda Karanlık Tanrı yine yenildi. Mızrak savaşını kaybeden terkedilmiş ordusu sürgün edildi.

 

Bu olay isimsiz olan Moraktar'a gelene kadar devam etti. Garaan'ın kara büyüsünün bu olayı çözmesini engelledi. Isimsiz olan yaşam ile ölüm hakkındaki yasaklanmış bilgiyi, hitherto tanrıları ile gizledi. Kontrolü altında Legion'u yeniden hayata getirmeyi başardı. Ölümsüz bedenlere yeni bir düzen getirdi. Isimsiz olanın savaşçıları sığınacak bir sığınak buldu. - Karaşovalyeler (Deathknights). Yorgunluğu, acıma duygusunu ve acıyı hissetmeyen bu savaşçılar hayatlarındaki son ateşi Arinar'daki Harad ve Nuadu'nun eski düzenini bozmak için kullandılar.

 

Karanlığın savaşçılarını beslemek için en az bir büyücü bulunurken Karanlık Şovalyeler Arinar topraklarına karşı savaşacaklardı. En acımasız şovalyeler bu ordunun liderleri oldu. Bu liderler kalelerin ve şotaların başları bu kırılgan olmayan ordunun başında duracaktı. Bu liderler bu yolda öfke ve isimsiz olanın sonsuz düşkünlüğünü göstermek için kendi güçlerini artırdılar.

 

Kara şovalyelerin gazabından kaçabilecek kadar şanslı olanlar, kabuslarında bir ses duyarlar "Karanlık şovalyeler peşinizdeyken daha nekadar kaçabilirsiniz ..."

 

Mücadele mekaniği

 

Eğer daha önce terkedilmiş olanlar kim diye düşünmüşsünüzdür, şimdi onların yaradılış sırları hakkındaki bilgiyi açığa kavuşturma zamanıdır. Sizlere Kara şovalyeyi sunmaktan büyük bir onur duyuyoruz.

 

Bu yeni sınıf, harika bir savunucu ve savaşçı. Düşmanlarını hafif zırhıyla özgürce hareket ederek mızrağıyla, süpüren darbesiyle cezalandırıyor. Ama unutmayınki ağır zırhıyla beraber kalkan ve tek elli kılıç, balta kullanarak, karaşovalye gerçektende tehlikeli bir düşman ve yandaşlarına iyi bir destek.

 

Tüm terkedilmiş olanlara kaya büyüden bahşedilmiştir, böylece karaşovalyelerde bu özelliklerini kullanmakta oldukça isteklidirler. Bu becerileriyle karaşovalyeler rütbeleriyle düşmanlarını alt etmektedirler.

 

Kara şovalyeler düşmanlarını kendine çekerek cephe hattı için mükemmel savaşçılardır. Böylece düşman kendine gelene kadar iyi bir av olmaktadırlar. Ama bu tek kontrol etme becerileri değildir. Saldırı sırasında Kara şovalyeler, silahlarını afsunlayarak kara büyü kullanarak düşmanlarını bir kaç saniye için şaşırtabilirler (stun).

 

Provokasyon yapma becerisiyle aynı zamanda cephaneliğinde düşmanlarını bazı canavarlarla savaştırabilirler. Kendilerini saldırılardan korumak için, kendilerini kara kalkanla onları zarardan koruyan bir şey yapmayı bilirler. Bu hem saldırı hemde savunma aracı olarak kullanılır, böylece kara ordunun her zaman güvenini kazanırlar.

 

Becerileri

Devotion (Terkedilmiş olanların edilgen becerisi). Güçlü bir bağı olarak bir miktar enerji verir ve kara ve ay saldırılarına karşı korunmasını sağlar.

 

Exhalation of darkness. Silahlarının karanlık gücünü ortaya çıkarır. Sonraki saldırının büyü olarak gitmesini sağlar ve düşmanını birkaç saniye afallatır.

 

Spike of death. Bütün nefretini biriktirerek, Karaşovalye keskin bir vuruş yaparak bir düşmanına fazla bir fiziksel zarar verir.

 

Threads of darkness. Karaşovalye arkadaşlarını çağırarak düşmanını bağlar ve Kara şovalyelerin bölgesine götürür.

 

Taunt. Düşmanını kendine saldırması için kışkırtır.

 

Dark shield. Kara şovalyenin daha az zarar görmesini sağlayarak şovalye kara bir kalkan ile kapanır.

Link to comment
Share on other sites

  ;D Bende Moderator olmak istiyorum...nasil olabilirim?Rusca da biliyorum. 8)

 

 

Şuan malesef kimse olamaz  :search:

Link to comment
Share on other sites

beyler pach uc gelmedımı sabah sw kapandı ama ? gelmemıs gıbıde ne zmn gelcek fıkrı olan solesın :unknw: :unknw: :wacko: :unknw: :unknw:

Link to comment
Share on other sites

beyler pach uc gelmedımı sabah sw kapandı ama ? gelmemıs gıbıde ne zmn gelcek fıkrı olan solesın :unknw: :unknw: :wacko: :unknw: :unknw:

 

 

Hayır. 3.0 Güncelleştirmesinin olmasına daha var.

Bütün sınıfları yayınlamadan olacağını sanmam.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...