Jump to content

Oyundaki Güvenlik Problemi ?


Cxbritney

Recommended Posts

Arkadaşlar 01.15 persembe Akşamı Saat 23:00da Sandro öldürme görevini aldim ve Sandro haritasina gittim.Bossu kestik bende kestikten sonra uyumak için rangerimi orda bıraktım ve oyundan çıktım.

Gece saat 04.00 da oyuna tekrar girdim Rangerimin sandroda olmadigini Melvendil- Isle of firstbornda Yil basi isinlayicisinin oldugu köyünde bulunan Chambers of Memory adli bir binanin içinde buldum.

Yanimda 2 level bir ranger vardi. Ben onun beni soymaya calistigini dusunuyorum. Saat 04.00dan beri hala online ve hic kipirdamadi pmlerime cevap vermiyo pt busy oluyo guild istegi attim oda busy oluyo exchange yolladim oda surekli busy oluyo.

Uyeligimin bilgilerini kimsenin bilmedigine eminim. Surekli sifremi degistiriyorum sizce uyeligim calinir mi yada zarar verilebilirmi?

Yanimdaki Rangerin adi:Vinhdz

Sunucum Sa-pearl

benim adim Cxbritney

 

Lutfen yardimci olun :(

Link to comment
Share on other sites

Bazı bilgisayarlarda uyku moduna girse bile oyun açık kalabiliyor. Tahmin ediyorum yanlış hatırlamışsınızdır bıraktığınız yeri. Ancak herhangi bir şüphe duyuyorsanız, acil bir şekilde hem e-mail hem de şifre değiştirin. İnternet üzerinden indirmiş olabileceğiniz dosyalarda virüslerde olabilir. Güçlü bir antivirüsle bilgisayarınızı taratmanızı tavsiye ederim. Avast öneririm.

Edited by Legionn
Link to comment
Share on other sites

olum senin yüzünden 2 saatte bossu kestik . drop tek sana düştü . Üstüne afkydin , iyi olmuş keske ice ringlerini alsaydi o ranger  Ayrıca guild istegini niye atıyon la :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Edited by Hizcanavar
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...