Jump to content

[2014.12.31] Mutlu Yıllar!


LeBlanco

Recommended Posts

ny_eng.png

 

Sevgili Arkadaşlar!

 

Yıllar boyunca Warspear Online bir çok değişikliğe sahne oldu sizlerle ! Ve yeni yılı beklerken hepiniz için 2014 yılının en güzel şekilde bitmesini istiyoruz!

 

Ayrıca Türk Forumu olarak, diğer fanlara oranlara milletimize en çok bilgiyi vermeye, yanlış bilinenleri düzeltmeye, sorular sorunlara, ulaşılmak istenilen bilgiye anında yanıt vermek için çabalıyoruz. Ben bu işe başladığımda, beni destekleyen sizlere, özellikle de Legionn'a teşekkür ederim. Son olarak hepinizin yeni yılını kutlar. Gelecek yılın sizler için oyun dışında da mutluluk sağlık huzur vermesini dilerim.

 

LeBlanco

 

Bu arada; Arınar'da yeni bir ada; Ayvondil, oyuncular için yeni uzman beceriler, yeni mahzenler ve klan için bir mahzen, zanaat sistemi ve dahası.. Sonuçta oyuncu sayımız 5,5 milyona ulaştı! 2015 yılında planlarımız muhteşem ve bizleri takip etmeye devam edin. Güncellemelerimiz devam edecek!

 

Daha fazla gülücük, neşe ve mutluluk diliyoruz sizler için! Tüm bu dileklerimiz umarım sizler içinde geçerli olur ve yeni yılınız eşsiz bir şekilde geçer.

 

Yeni yıl tatilini daha eğlenceli kılmak içinindirim maratonu düzenliyoruz. Bu maraton 1 Ocak ve 12 Ocak tarihleri arasında her gün en kullanışlı ürünlerden biri 60% indirimli olacak Miracle Shop'da!

 

 

P.S. Warspear Online iletişim ve teknik destek ekibi 12 Ocak'a kadar izinli olacaktır. Endişelenmeyin, tekrar sizlere hizmet vermeye ve önerilerinizi dinlemeye devam edeceğiz. Demek istediğimiz, forumda herkes birbirine yardım edebilecek seviyede ki yeni pre-moderation sistemi yeni üyeler için forumumuzda olacaktır!

 

İyi eğlenceler!

AIGRIND

Edited by LeBlanco
Link to comment
Share on other sites

 

P.S. Warspear Online iletişim ve YENİ DESTEK EKİBİ 12 Ocak'a kadar izinli olacaktır. Endişelenmeyin, tekrar sizlere hizmet vermeye ve önerilerinizi dinlemeye devam edeceğiz.

MANTIKLI  YENİ BİR DESTEK EKİBİ ŞARTTI UMARIM ÖYLEDİR... ÇOK İYİ OLMUŞ :)

Edited by Hizcanavar
Link to comment
Share on other sites

MANTIKLI YENİ BİR DESTEK EKİBİ ŞARTTI UMARIM ÖYLEDİR... ÇOK İYİ OLMUŞ :)

Sanırım "yenik" kelimesinde bir yanlış anlaşılma olmuş, kadro aynı şekilde devam edecektir. 12 ocaktan itibaren hizmetleri devam edecektik. "Yenik" yerine "teknik" olarak düzeltilmiştir. ;)

 

Biz hep burdayız arkadaşlar ama bakın unutmayın :)

Ayrıca evet. Bizler her zaman buradayız. Sizleri dinlemiyorlarsa bizleri bir şekilde dinliyorlar. Ancak yeter ki haklı olun savunmanızda :)

 

Tekrardan iyi tatiller :)

Edited by LeBlanco
Link to comment
Share on other sites

:wub:  :wub: :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...