Jump to content

[2012.03.19] Gelişim altında: Paladin - Knight


Legionn

Recommended Posts

Sayın oyuncular!

 

Bugün Warspear Online 3.0 güncelleştirmesi sınıflar hakkında ayrıntılı bilgi yayınlanmaya başlıyor. Ilginç olan bir sınıftan başlıyoruz - Paladin.

 

Опубликованное фото

 

 

Tanıtım

Seçilmiş olanların kendi bölgelerine, Langasard kıyısına yerleştikleri zamandan 5 asır geçti. Oltgard diye adlandırılan kent kısa sürede inşa edilmişti, bir sürü kan bu taşların üzerine dökülmüştü. Son savaşta önderlik eden Duke Almis genç ulusun ilk imparatoru olmuştu. Almis hayatının son zamanlarında, kıymetli Tanrı Harad'a büyük şükran dilemiş, kendi heykelinin bulunduğu muhteşem bir tapınağının yapımına başlanması emrini vermişti.

Oltgard kenti görkemli katedral ortasında büyüyen seçilmiş olanların manevi gücü olmuştu. Bu güzel tapınak ile Almis Seçilmiş olanların başı ilan edilmişti ve o güçlerini yedi güçlü paladine aktarmıştı. Bu güç çabucak yeni kardeşlere bağlanmıştı - Imparatorun çekicini ve sönmeyen ışığı almaktan başka savaşçılar için daha büyük bir onur olamazdı. Harad'ın ateşi ile ilk insanlara hayat verdi.

 

Almis yeni düzen kurulduktan bir yıl sonra hayata veda etmişti. Almis en cesur, iradeli ve kudretli savaşçıları göreve getirmişti. Büyük üstad, kutsal savaşçıları savaşta önderlik etmesi alnına yazılandı. Her genç savaşçı, kendi cesaret ve sadakatlerini imparatora büyük üstad olmak için kendilerini kanıtlamayı hayal ediyorlardı. Bu düzenin lideri bir güçlü kılıcç taşırdı ve Legion'un savaşçılarına karşı o zor yıllarda Mızrak savaşında(War of the Spear) savaşırdı. Efsaneye göre bu kılıç Seçilmiş olanların imparatorluğunu ayakta tutar ya da tersine yıkardı.

 

Bu düzenin şovalyeleri bu imparatorluğun Langasard'da sınırlarını ve seçilmiş olanların bulunduğu yeri korumak için vardılar. Nadir durumlarda şovalyeler uzak yerlere savaşmaya gider ve Moraktar ve Godgorrat'da Harad ve imparatorlukları için savaşırlardı. Ama sadece umutsuz kutsal kardeşler mor fırtınadan geçmeyi başarabiliyorlardı ve Mountain Clan adasının çevresindeki buz dolu yol bir çokları için felaket olmuştu.

 

Fakat tam olarak bu herhangi bir şovalye için onaylanmıştı:

 

"Imparatorun emri - ya yaratıcın Harad için savaş ya da dudaklarında yaratıcının adını söyleyerek öl."

Mücadele mekaniği

Şovalyeler yakın dövüşü kullanan yeni bir sınıftır ve sadece fiziksel gücü kullanmazlar. Büyünün gücünü kullanarak sizlere gerçekten de bir sürpriz yapabilirler.

 

Etkin mücadele için şovalyeler hem hafif hem de ağır zırh kullanabilirler. Tek elli topuz veya balta ile savunma için kalkan veya iki elli çekiç, iki elli baltayı tercih ederler ve aniden saldırırlar.

 

Gerçek anlamda inanarak tanrıları Harad'a ibadet ederek seçilmiş olanlar zihin ve beden arasındaki dengeyi bulmuşturlar. Bu sayede şovalyeler kendi enerjilerini maksimum seviyeye taşırlar ve kendilerini ayın gücüne karşı korurlar.

 

Temel yapılandırılmış bir sınıf olan şovalyeyi oluşturarak bizler koruyucu ve destekleyici rolünü kalitesiyle birleştirmeye karar verdik. Bu sayede şovalye gerektiğinde can veya defans destekleyici bir rol oynayabiliyor.

 

Tam teşekküllü bir defans yapan şovalye yüksek hasar ile kendini rakibinin üzerinde tutabilir. Aynı zamanda, isterseniz bir grup düşmana onları aynı anda yere zincirleyerek onlarla tek başınıza savaşabilirsiniz. Şovalyeler koruyucu özelliklerinden yanı sıra, düşmanlarına adalet adına ciddi bir zarar verebilirler.

 

Gruplarının ömrünü uzatabilirler yani şovalyeler gruplarının iyileştirebilirler. Şovalyelerin bir diğer kullanışlı özellikleri destekleyici auralarıdır. Bu auralar iyileşme becerilerinin verimliliğini artırmaktadırlar. Bu özellik sadece o şovalyeye değil aynı zamanda grubuna da işleyecektir.

 

Şovalyeler güç ve destek eklemek için tasarlanmışlardır.

 

Becerileri

Spirituality (Seçilmiş olanların edilgen becerisi). Zihin ve beden dengesi ile Ay'ın sihirli gücüne dayalı saldırılara karşı enerji ve koruma miktarını en üst miktara taşımak içindir.

 

Persuasion. Bu sayede şovalye başka bir düşmanı bir süre için kendine saldırmasını sağlayabilmektedir.

 

Shackles of Justice. Kendi yakınında bulunan düşmanlarını hareketsiz hale getirir ve onları becerilerini kullanmasına izin vermez.

 

Purification. Bir düşmanına fiziksel zarar verir. Eğer düşman Shackles of Justice becerisi tarafından saldırılmışsa, aynı zamanda bir zaman için büyü vuruşu da etkili olur.

 

Heavenly Light. Şovalye bu sayede kendisine veya başka birine bir miktar can verir.

 

The Aura of Light. Paladin grubundaki tüm üyelerinin iyileştirme gücünü artırır.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Shackles of Justice, alan skill i mi? Eğer öyleyse gerçekten güzel.

 

 

Evet öyle görünüyor gibi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...