Jump to content

[2012.03.11] Gelişim altında: Hizip ve adaların güncelleştirilmesi 3.0


Legionn

Recommended Posts

Sayın Oyuncular!

 

Warspear Online çok yakında kapılarını Chosen ve Forsaken - eskiden Arinar da yaşayan iki yeni hiziplere açacaktır. Oyuncular benzersiz görevleri tamamlamak zorunda kalacak, Langstar ve Moraktar adalarını gezecek, gizemli yaratıklarla karşılaşacak ve yeni sınıfları keşfedecek: Paladin, Priest, Mage, Deathknight, Necromancer ve Warlock. Mızrak savaşı (War of the spear) uzun bir geçmişi ardından kayda değer bir netice alır!

 

Güncelleme tarihi ayrı ayrı verilecektir.

 

Hizip: Seçilmiş Olan

 

Insanlar, Harad kreasyonları, uzun zamandır Arinar'ı yönetiyordu. Elven tarafından yapılan kalıcı Insanlık, Efendi Oldis tarafından geliştirilen güçlü bir krallığın temeli oldu. Ancak oğlu Orin babasının tüm işlerini toza dönüştürdü, Garaan çağrısına yenik düştü ve Mızrak savaşını (War of the Spear) başlatan Lanetlenmiş Kral oldu.

 

Acımasız savaş sona erdi. Sonra Insanlar son savaş alanında Harad the Chosen tarafından çağrıldı. Büyük Kırılma sırasında oluşan Langasard adasında bir Imparatorluk tarafından yönetilen güçlü bir devlet kurdular. Harad onların yöneticisi olarak kabul edildi.

 

Kudretli seçilmiş olan 3 sütun üzerinde yatıyor. Semavi ışık düzeni ile gelen korkusuz ve asil paladinler. Büyücüler ve rahipler tarafından meydana gelen güçlü akademisyenler, kutsal kilisenin bakanları, içten inancı olan düşmanlarını yakabilenler.

 

Nuadu'nun bilgili, güçlü ve güvenilir çocukları, barışı destekleyen Elfler ile birlikte, barbar ordularını ve ölümsüzlerin nadire saldırılarını korumak için seçilmiştir.

 

Mızrak savaşından (War of the Spear) tam 5 asır geçti ve son zamanlardaki bir çok işaret Kladius kurulu, günümüzün imparatoruk pek de huzurlu olmayacak gibi görünüyor.

 

Seçilmiş olanlar düşmanlarının ölümcül aldatmacalarına kanmayıp yaşayabilecekler mi?

 

Опубликованное фотоОпубликованное фото

Опубликованное фотоОпубликованное фото

Опубликованное фотоОпубликованное фото

 

Paladin

 

Опубликованное фото

Paladinler seçilmiş olan krallığının savaşçılarıdır. Savaşta iyi bir eğitim ve güçlü bir silah yerine Harad Tanrısından yardım alırlar. Bundan dolayı ölümsüz ordu Paladinlerden öylesine korkmaktadır ve Mountain Clan'ı koruyan sadakatli, onurlu, iyi ve adaletli koruyon Arinar'ın silahlı asker savaşçılarıdır.

 

Priest

 

Опубликованное фото

Harad Rahipleri(Priest), Kutsal kilisenin bakanları Tanrıya hizmet için bir yol seçmiştir. Gece gündüz kendi ruhları için dua etmişler. Rahiplerin(Priest) duaları asla cevapsız kalmamıştır - Bu hizmet uğruna Harad onlara büyük mucizeler yapmak için güçler verdi. Savaşta, Rahipler(Priest) dostlarını iyileştirir ve korur düşmanlarına ise Güneş Tanrısının gazabına uğratır. Inanç en güçlü silahtır.

 

Mage

 

Опубликованное фото

Büyücülerin(Mage) pleksus büyülerinde büyük ustalıkları vardır. Elementlerin özünü kavramış olarak sihirli eserleri ve kudretli güçleri vardır. Büyücülerin(Mage) çoğu deneylerini, zaman ve mekan dışında bulunan akademide yapmışlardır. - Araştırmalarının sonuçları çok yıkıcı olabilmektedir. Kendilerini büyü saldırılarına karşı ustaca korurlar, sürekli uzayda hareket ederler ve seçilmiş olanlarla kendi lehlerine savaşırlar.

 

Hizip: Terkedilmiş Olan

Yeraltındaki Garaan'ı keşfetmiş olan Arinardaki ilk terkedilmiş olan Kral Odin idi. Yılanın kara nefesi Orindeki bütün insanları yok etti ve sonra onun kulları Legion'un Itaatkar köleleri haline geldi. Ama Cennet kardeşliği ile (Heaven Brothers) yapılan savaşta Kral Odin kör olmuştu ve karanlığın ordusu acı bir şekilde kaybetti

 

Başarılı Büyük Rift Legion'un çöküşünü tamamladı. Birkaç Terkedilmiş olan yıllar sonra Arinar da kötü bir ada haline gelen Moraktar'a kaçtı.

 

Belli bir zaman sonra destekçi toplayan Terkedilmiş olan Kara Prensler ortaya çıktı. 6 Prens tarafından yönetilen 6 Prenslik tüm Moraktar üzerindeki güçlerini artırdı.

 

Gizemli bir kimse ortaya çıkana kadar sivil kargaşa sona ermedi. Kimse onun bütün Kara Prenslerle nasıl başa çıktığını bilmiyor. Sonunda Moraktar'ın Efendisi haline geldi.

 

Kendi vasallarına dayanarak. Isimsiz olan Legion'u yeniden canlandırmaya başladı. Köle akışı asla durmak bilmedi - Necromancerlar karanlık warlock büyülerini geliştirip onları sofistike ederken onlar Isimsiz olanın yeni hizmetçileri oldu.

 

Şu anda yeniden Legion'un gücü altında olan Arinar.

 

Опубликованное фотоОпубликованное фото

Опубликованное фотоОпубликованное фото

Опубликованное фото

 

Deathknights

 

Опубликованное фото

Öşüm şovalyeler(Death Knight) yaşam savaş alanına döndüğünde kudretli savaşçılardı ve necromancerlar tarafından canlandırılmıştı. Korku ve acıyı bilmeden Ölüm şovalyelerin(Death Knight) tek bir amacı var - bütün hayatı yok etmek çünkü nefret ölümden sonra terk ettikleri tek duygu. Kılıçları savaş alanına gittiklerinde düşmanlarının kanları ile boyanmış kırmızı. Sadece bazıları Karanlığın korudu kara şovalyelere karşı direnebilmektedir.

 

Necromancer

 

Опубликованное фото

Necromancerlar ruhları bedenlerinden çıkmış Garaan'ın kara nefesiyle yaşayan büyücülerdir. Ölümün sırrını öğrenerek, büyük bir bilgi birikimi ile geri döndüler. Şimdi karanlık gücü gerçekten önlerinde eğdirebiliyorlar. Necromancerlar düşmanlarına veba ve hastalık gönderir ve onların kabuslarını aklına getirir. Necromancerlar aynı zamanda terkedilmiş olanları koruyabilir ve kara büyülü uzun-ölü vücuda neden olur.

 

Warlock

 

Опубликованное фото

Garaan verdiği aldatma gücünü kullanabilirler. Bu garip ve ürkütücü yaratıklar insan formunu kaybetmiştir ve kara büyünün korkunç sırlarını bilirler. Kendi düşmanlarına terör estirirler ve yavaş yavaş canlarını çıkartırlar.

 

Link to comment
Share on other sites

yeni sınıflar mı geliyor :unknw: ?

 

Evet. Şu anda yazıyı hazırlıyorum. Bilgisayarımda ufak bir arza ile uğraştığımdan zor oluyor kusura bakmayın.
Link to comment
Share on other sites

ai grind ın oglu Ferrarı 458 ıtalıa ıle kaza yaptı :D sımdı F12 Berlinetta alacagı ıcın bı mıktar para gerekıyor yenı class acın sınırsız mcoın alın bı destekte sız verın :tease: :tease: :tease:

Link to comment
Share on other sites

bu yeni sınıflar tam olarak ne zaman gelecek ve şimdiki karakterlere ne olacak?

 

Yeni sınıfların ne zaman geleceği belli değil. Firstborn ve mountain clan kalacak chosen ve forsaken diye yenileri acılacak.
Link to comment
Share on other sites

bu yeni sınıfların yetenekleri nasıl acaba

 

 

Bekleyip görmek lazım.

Ancak çok iyi duyumlar alıyorum  ;)

Link to comment
Share on other sites

Şuan iki tane birlikte olan taraf olacakmış gibi gözüküyor.

 

Yani Mountain clan ve Forsaken bir olacak, Firstborn ve Chosen bir olacak. Ancak bu yeni gelen Irklar tamamen kendi ayrı bölgelerinde level atlayacaklar. Yani tam olarak bir bağlantıları yok. Sadece birbirlerine destekler.

Link to comment
Share on other sites

Peki , Irselnort adasi genişleyecek mi ?

 

 

Bu konu hakkında bir bilgim yok. Ancak Nadirde bir gemi bulunmakta. Belkide o adada olacak her şey kim bilir?  ;)

Link to comment
Share on other sites

yeni irklar super :clapping: onlar bu eski irklarla bir yerde oynuya bilecekmi yoksa onlar ayri yerde savasacak? :unknw:

 

Bence nadir büyüyecek.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bence nadir büyüyecek.

 

evet ya hepsi bir yerde olsa daha ii olur ;D paladinler elfler tarafa necromantslar olulermi nemi onlarda mc tarafa bence daha cok yakisiyo  ;D
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...