Viro 0 Posted September 17, 2014 mam pytanko do moda tego forum(kiedys byl sivers )pisalem do suportu o odzyskanie konta i cisza.nie pamietam ID(kiedys byly cyferki) ani hasla,natomiast moge podac jakie sa na koncie chary,w co ubrane i jakie levele.chcialbym je odzyskac,,,da rade cos z tym zrobic???dodam ze gralem tym kontem baaaardzo dawno temu Quote Share this post Link to post Share on other sites
KeYse 1 Posted September 17, 2014 nie jest to możliwe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Harus 9 Posted September 17, 2014 pisz do support opisz pokoleji postacie (lvl/eq/outfity/questy np. zaliczane cl/6shadow) z jakiego nr kupowałeś mc... kogo miales w znajomych... opisz wszystko co pamietasz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Santorrr 0 Posted September 17, 2014 Jak pytanie do moda to pisz na pw Zrób tak jak kolega wyżej napisał, często w ten sposób można odzyskać konto:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
KeYse 1 Posted September 20, 2014 Jeśli nie pamiętasz ID,maila nie ma takiej możliwości sam chciałem odzyskać moją starą postać wysłałem screeny,filmiki wszystkie dane ale i tak nie oddali mi postaci ID,mail najważniejszy tak mi napisali bez niego możesz zapomnieć o postaci nawet jeśli na postaci jest niski poziom i nie ma nic ciekawego Quote Share this post Link to post Share on other sites