Jump to content

[2014.08.05] Geliştirmecilerden : Kontrol Noktaları


LeBlanco

Recommended Posts

village-blacksmith-drawing.jpg

 

Uzun süredir projelerimiz hakkında konuşuyorduk ki bunlardan biri de : Kontrol Noktaları. Herşeyden önce biz çok yoğun bir şekilde üzerinde çalıştık ve Warspear'ın piyasaya sürecek şansının olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden de detaylar hakkında ( niçin, ne zaman, nerede, bonus yüzdeleri ne? ) soruları daha sonraya saklayınız. Bir diğer yandan sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz, önerileriniz herzaman duruma açıktır.

Kontrol Noktası ne demek?

 

Kontrol Noktaları – karşılıklı oyun ittifakları arası belirlenen ve PVP olanağının sunulduğu özel bölgelerdir. Peki mevcut arenadan farkı nedir?

 

1. Kitlesel Savaşlar

 

Oyuncuların büyük çoğunluğu biliyoruz ki kontrol noktalarında savaş verecekler! Bu da Warspear için PVP'de yeni bir adım olacak.  Çoğunlukla, kitlesel oyuncuların oluşturacağı kalıcı hasarlar buralarda meydana gelecektir. Zaten böyle bir deneyimi Cadılar Bayramı zamanı yaşamıştık :) Nasıl göründüğüne bir bakın - link için tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=Ar19BWvtph0

2. Farklı Savaş Senaryoları

 

Savaşlar birden çok senaryoya sahip olacak ve birden çok oyuncuya gerek duyulacak ki her oyuncuya farklı roller düşecek. Alanlar bir kaç parçaya bölünecek ve her biri belli kesin taktikler isteyecektir. Ilk başta ise tüm alanlar nötr olacaktır.  Daha sonra alana hakimiyet sağlayanın görüntüsüne bürünecektir. Ikinci gerekli olan madde ise bu alanların belli bir süre ile karşı taraftan saldırıdan korumaktır. Tabiki de başarılı bir savunma ile ki tüm alanlara sahip olan taraf zafere koşacaktır.

 

8609874.jpg

 

3.  Katılımcılar

 

Planımıza göre tüm katılımcılar bunu yapabilecek niteliktedir. Becerilere ve ekipmanlara gerek yok, kendi rollerini bulacaklar..

4. Özel Ödüller

 

İttifaklar, kontrol noktalarında sağladıkları baskınlıkla (planımız bir kaç saat kadar) belli başlı ödüllere sahip olacaklar. Bir kaç ittifak puanlarını baskınlıklarıyla sağladıklarında, o etkiyi zaten göreceksiniz. Bu nedenle bu kontrol noktalarında baskınlık sağlayan ittifaklar için muazzam bir avantaj bekliyor.( tabi geçici ) Ayrıca ek olarak, yeni mini-bosslar, özel görevler, yeniden doğma alanları yapabiliriz. Ama bunun için ayrı ayrı görüşmemiz gerekiyor aramızda..

 

Ayrıca bu noktaları tutmak sınırlı sayıda olacak ve yine girişimlerde aynı şekilde sınırlı olacaktır. ( Açıkçası mekaniği hakkında hala düşünüyoruz  ). Günde bir kaç kez yapmak mümkün olacak gibi.

 

Kontrol Noktaları erişime ve ulaşıma yakın yerlerde olacaktır. Ve bu ek olarak eşit noktalarda da bulunacaktır.

 

 

Çok yakında, Kontrol Noktaları projesi hakkında ana bilgileri sizlere sunacağız. Yorum ve görüşleriniz için bekliyor olacağız.

AIGRIND team

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

:clapping: Teşekkürler :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Oyuna farklı bir atmosfer katacağını düşünüyorum

yalniz oyun benim oynadigim su anda cok populer bir oyuna dogru gidiyor ama taktigin onemi iyice articak tank charlara ihtiyac articak

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...