Jump to content

[2014.06.25] «Warspear Online: Ayvondil Gizemleri» versiyon 4.0 çıktı!


LeBlanco

Recommended Posts

 

Опубликованное фото

 

Bu şaka ya da bir aldatmaca değil, gerçekten oluyor! Warspear Online oyuncularının beklediği olay işte burada. Ehh, tabiki de neler konuşulduğunu biliyoruz. Uzun zamandır beklenen ilk bölüm , büyük güncelleme ile “Mysteries of Ayvondil” adı ile Android, Symbian, iOS, Windows Mobile, Windows Phone 8, Windows PC ve Linux için hazır!*

 

Oyuncularımız bu büyük güncellemeyi gerçekten sabırla bekledi (gerçekten de değil) ve bizim ekip çalışmamız ile geliştirmeciler büyük oranda yapmayı başardılar. “Mysteries of Ayvondil” şu anda onlarca görevi olan ve büyük bir haritaya sahip olan yer değil. Ayrıca, geliştirmek için zaman ve oynanış mekaniğinde bir çok değişimler oldu.

 

Biz “Mysteries of Ayvondil” güncellemesini bu uzun bekleyiş için tatmin edici görüyoruz. Arinar tarihinin yeni bir sayfa şimdi açıldı ve biz bunu keşfetmeye başlamak için herkesi davet ediyoruz!

 

Ayrıca, Bu muhteşem olayın onuruna, biz Arinar tüm vatandaşlarına hediyeler veriyoruz! Şu an için 5. Seviyeye ulaşmış her karaktere, 5'er adet : Scroll of Repair, Scroll of Teleportation ve Life Scroll verilecek.

 

 

 

Arinar dünyasında, Eternal Forest'dan sonra daha gizemli bir yer bulabilirsiniz. Ayvondil - anavatanı Firstborn olan Nuadu tarafından hediye edildi. Dünya gençken, bu yaşlı orman hala gizemli anısını yaşatıyordu.

 

Orin'in lejyonları , ilk "War of Spear" savaşında harap oldu. Ve başkent, Maliat yıkıldı. Great Rift, Arinar olarak değiştirildi ama Eternal Forest'deki ateşin ve suyun öfkesiyle! Bu da Ayvondil'i çalkantılı, geçilmez bir bataklık haline getirdi ki ayrı bir ada haline geldi.

 

Ama Eternal Forest güçlüydü, yaşamak için iradesi vardı ve kurtuldu. Ancak şimdi ki Ayvondil ile çok az benzerlikleri vardı. Bir çok kabile ve milletler tarafından doldu. Karanlık Elfler, anavatanı olarak burayı kabul etmişti. Bu millet savaşta kurtulmuş Firstborn soyundandı. Onlar, lânetliyorum şehri yeniden inşa etmeyi kısmen başardı. Ama onların doğasını doğa Kralı Orin'in orman büyücüleri değiştirdi. Karanlık Elfler, yasaların uyulması şartıyla, Guardians ve Legion savaşçılarıyla aynı derecede misafirperverdi burada.

 

Karanlık Elfler, Ay rahipleri tarafından yönetiliyordu - Elflerin Bilgeleri. Ormanın kaos yıllarında Elfler, kendilerine güvenmeyi öğrendi. Askeri tarikatları ve gizli mezhepleri kendilerine katarak sürekli rekabet içinde yaşamaya başladı. Yüce Ay Rahipleri kardeşliği - bilinen güç ve saygı temeline dayanmaktadır.

 

Son beş yüzyıl boyunca Ayvondil Lanetli Orman olarak biliniyordu. Doğa kendini yeniden kurtarmaya çalışıyordu deneyimli bu teröre karşı, ancak bu hiç de kolay değildi. Bir çok yerin kaybolmasına karşın Taint hala güçlüydü. Karanlık Ormanda hiç kimse güvende değildi ve Karanlık Elflerin bile buna gücü yoktu.

 

Çatışmayı devralmak isteyen herkes, bir çok tehlikeye hazır olmak zorunda olmalıdır. Ama Ayvondil'in ana gizemini çözmek bir çok şeyin seyrini değiştirecek gibi !

 

Peki, "Mystries of Ayvondil" herkese yeni ayrıcalıklar sunacak mı? Ve arkasında neler duruyor? Oyunu nasıl etkileyecek? Zaten bazı değişikler, bazıları için son derece sürpriz oldu. Dik pozisyonda, kemerleriniz bağlayın ! Çünkü, versiyon 4.0 yeniliklerinin listesi başlıyor !

 

 

Опубликованное фото

 

 

 

Yeni Harita

 

Dev Ayvondil adası başlangıç için zaten çok gizemli olacak. Irselnort sakinleri neler konuşuyor tahmin edebiliyoruz ! Karanlık Elflerin anavatanını bu güncelleme ile ziyaret edebileceksiniz. Ana görevler ve günlük görevler, elit bosslar ve mini bosslar ! Ayrıca değerli bir lütuf olan "Rotten Garden" sizi bekliyor !

 

Diğer yerlerin açılmasıyla adım adım bir set oluşacak !

 

Her oyuncu, bu adaya ziyaret edebilecek. Hatta kolaylık zorluk seviyesini bu yerde keşfedebileceksiniz. Görevlere başlamak için Maliat'da bir Karanlık Elf ile konuşacağınız notunu bir yere not edin. Yeni harita için ziyarete açığız. Ama bir arayış için bir dizi görevleri yerine getirmeniz gerekmektedir.

 

Ayvondil görevlerinin başlaması için, Irselnort görevlerinin tamamının bitmiş olması gerekir. Orada son olarak Berengar Kulesi'nde "Heroic" bölümünü bitirmeniz gerekir. Bu görevi bitirdikten sonra oyuncu basit bir görev alarak Ayvondil'in gizemli topraklarını keşfetmeye başlayabilecek!

 

 

Maliat - Orin'in lejyonları ve Karanlık Elflerin başkenti. Görkemli hayat ağacı ise şehir merkezinde göklere yükselir. Terkedilmiş evler, surların dışında kalan orman, ve çalılara saklanmış gizemler ! Ancak son zamanda gelen kusurlar korkunç bir lanetin yankısını sürdürüyor. "Rotten Garden" sizleri bekliyor. Karanlık Elfler ise tartışmaları bırakıp kötü yaratıklar ile mücadeleye girecek mi?

 

Опубликованное фото

 

 

 

 

 

Karakter değişimleri

 

Yeni son seviye

 

Bu güncelleme ile son seviye 22 olmuştur ve 20. Seviye olan herkes, yeni görevleri alıp bu maceraya ortak olabilir!

 

Опубликованное фото

 

Uzman Becerileri

 

Her sınıf için, oyunu çeşitlendirmek ve taktikleri değiştirmek için yeni uzman becerileri var ! Bunları kütüphanelerden satın alabilirsiniz. Ancak bazı beceriler, tüketilebilir eşyalar içerir. Bunları da Miracle Shop ya da tüccarlardan elde edebilirsiniz.

 

Combat Fury (Barbarian)

Yetenek Barbar'ın hasarını arttırır ve canını geri getirir.

 

Flurry of Steel (Rogue)

Rogue bıçak atma becerisine sahip olur.

 

Fire Totem (Shaman)

Şaman irtifası dahilinde herkese etki edecek totem bırakır.

 

Magic Transformation (Blade Dancer)

Blade Dancer zararı emecek bir kalkan yaratır kendine.

 

Explosive Trap (Ranger)

Ranger tuzağıyla belli bir hedefe kısmi zararlar verir.

 

Tornado (Druid)

Druid kısmi zamanlı tüm oyuncuları durdurarak, onlara ayrıca zarar verir.

 

Steel hurricane (Death Knight)

Death Knight çevresindeki herkese saldırı sağlar.

 

Shadow Sphere (Warlock)

Warlock enerji seviyesine bağlı olarak bir saldırı küresi oluşturur.

 

Poisonous Shield (Necromancer)

Necromancer düşmanlarına kademeli bir zarar sağlar. Ve onun bir kalkanı vardır.

 

Harad's Banner (Paladin)

Paladin bıraktığı bu işaret ile düşmanın saldırı ve savunma gücünü düşürür.

 

Ethereal Barrier (Mage)

Etkileri bir dizi aldıktan sonra, Mage saldırı hasarı tüketen bir küre çağırır.

 

Elusive Threat (Priest)

Priest düşman canını ve enerjisini götürecek bir büyü kullanır.

 

 

 

Oyun işleyişindeki değişimler

 

Yeni arenalar

 

Arena kazananlarının ardından, bir sürprizde uzun zamandır beklenen 19. Seviye eşyaları, ama ödüller bununla sınırlı değil! Daha fazla bilgi için arena tüccarları ile görüş.

 

Tüccarın çeşitleri de değişti. Artık tüm Arena puanlarınızla yakın dövüş silahlarını satın alabilirsiniz.

 

 

Dahası, yeni arenalar ekledik ve puanları sıfırlardık, eh yeni arena sezonuna hazırmısınız? Haydi arenaya!

 

 

Опубликованное фото

 

 

 

 

Yeni Klan Turnuvası ve Ödülleri

 

Crimson Corundum ile satış yapan yeni tüccar sonunda eklendi. Biz bunu daha önce duyurmuştuk. Artık satın alabileceksiniz.

 

Mini harita da ufak değişiklik

 

Biz mini haritada ufak bir değişiklik yaptık. Şimdi özel kurukafa işareti ile Dungeon ları kurukafa şeklinde görebilirsiniz.

 

Yeni zanaat

 

20. Seviye için çift el Kılıç zanaatı ekledik.

 

Ve yeni eşyalar ( Miracle Shop )

 

Yeni eşya dükkana eklendi. Mevelin'in kolyesi. Bu mucizevi eşya, bu gizemli adanın tüm kaşifleri için görevlerini yerine getirmede onlara çok zaman kazandıracak. Peki, Bunu nasıl kullanırım?

 

1. Günlük Görevler

 

Ayvondil basit günlük görevlerini yapmak için bu kolyeyi kullanabilirsiniz. Size içende bir yığınını tamamlanacağınız eşyalar sunacaktır.

 

2. Elit boss için günlük görevler

 

Elit bossları çağırmak yerine yine bu kolye ile görevlerinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz

 

3. Miniboss avlama

 

Tehlikeli bu minibosslar Ayvondil'in en derin zindanlarında yaşıyor. Anahtarla açılan portal üzerinden girilen bu zindanlara ulaşmak için yine bu kolyeyi kullanarak, görevlerinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

 

Bu kolyeye benzer özellikte ve nitelikte bir eşya daha var! Sign of the Filth. Tabiki de kolye kadar etkili değil ve anahtar yerine geçmez. Ancak, herkes bunları Elf Defectorlerin droplarında bulabilir!

 

Bu yeni macerada herkese iyi şanslar!

 

AIGRING team.

 

*Ayvondil adası yeni bir güncelleme olduğundan her platform arası ufak değişikler ve hatalar mevcut olabilir.

 

 

OĞUZ KESEBİR

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...