Jump to content
Sign in to follow this  
r0land

[2014.05.28] Symbian 3.13 update is available on our website!

Recommended Posts

Apple is bugged to every time i try to log on it keeps saying lost connection to server

 

Same here but on Android I close then open and then that work (I don't know if it will do the same on IOS) btw atm it say server under maintenance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no more lag but nokia e63 still nt open game  :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: ,many user use e63  :wacko: :wacko: :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

no more lag but nokia e63 still nt open game  :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: ,many user use e63  :wacko: :wacko: :wacko:

 

  At nokia e51 this same problem,i play 3.12.1 but many time aplication close when im doing swamps,hunt hydra,when i go from one location to another location... In older versions i dont have this problem,do something with this gm...

Share this post


Link to post
Share on other sites

no more lag but nokia e63 still nt open game  :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: ,many user use e63  :wacko: :wacko: :wacko:

 

U must Use Python for open this application bro.

Silahkan cari dan Baca postingan saya di page sebelumnya DISINI .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...