April 18, 201412 yr Simdi arkinin barbari vardi ban yemis gorewlerine yrdim icin arafa bir bnde giriyordum onum carina bu yuzden bnm telin ipsi ban yemis ama pc ban yememis onda bi sorun yok simdi bu telden bn asla ama asla warspear oyniyamackmiyim >:D :'( :'(
April 18, 201412 yr Author Yprumun icin tesekkurler krdesim artik oyunada forumada girmiyecgm hakkinizi helal edin
April 18, 201412 yr Author :'( :'( modum bu ıp banı sureklı kalacakmı sımdı ıp degıstırrsem tekrar bu yuz den ban yıyebılırım tıcket fılan atsam banı kaldırmazlarmı?
April 18, 201412 yr link=topic=105363.msg786572#msg786572 date=1397832658] :'( :'( modum bu ıp banı sureklı kalacakmı sımdı ıp degıstırrsem tekrar bu yuz den ban yıyebılırım tıcket fılan atsam banı kaldırmazlarmı? Durumu açıklamaya çalış. Ama en kötü ihtimalle arkadaşın dediğini yap.
April 19, 201412 yr açıklamadan anlamıyorlar 1 aylık bir ban yemiştim bnde quiet mode:Herhangi bir şekilde yazışma ve trade yapamadım . 30. gun açıldı yinede dene şansını :(
April 19, 201412 yr Author insallah acılır krdesım bı tane tic attım aslında acılsa oyuna donmek ısterım :'(
April 19, 201412 yr Author :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: tesekur ederım dıger arkdaslara ve sıze modum :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: