Jump to content

Druid Skill Build/Taktikler/Tavsiyeler


Liqhtr

Recommended Posts

Yeni yeni oynadigim sinif olan druidi tanitip bazi uzun zamandir druid oynayan oyunculardan aldigi tavsiye ve skill buildleri sizinle paylasmak istedim. Öncelikle skilleri tanitayim.

 

 

Lightning bolt: druidin temel saldiri skilli olup moon magic ile damagesi artirilabilir. (seviysi arttikca damagesi artar)

 

 

Healing Dew: kendinize veya müttefiginize bir süre boyunca hp yenilemesi verir. astral magic ile heal miktari artar.( artik nasil ifade edebilirim cözemeyince garip bir tanim yaptim :lol:) (seviyesi arttikca heal orani artar)

 

 

Barkskin: alinan saldiri hasarini aktif oldugu süre boyunca düsürür. kendinize veya müttefiginize kullanabilirsiniz. (seviyesi arttikca alinan hasar azalir)

 

 

Entangling Roots. druidin disable skillidir. rakibi bir süre boyunca oldugu yerde tutar ve skill kullanmasina engel olur. (seviyesi arttikca disable süresi artar)

 

 

Insect Swarm (cogu kisi Bees der kisaca): druidin 2. damage skilli olup yeni güncelleme ile daha da güclü hale getirilmistir. dps skilli olup her 1-2 saniyede damage vurur. moon magic ile damagesi artirilabilir.

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Skill build:

 

 

bana göre druide 3-4 skill build yapilabilir. bunlar full supportive, full damage, dengeli ve pvp üzerine yapilabilir.

 

 

Full supportive: Healing dew basta fullenir. ardindan barkskin ve son olarak roots. full astral magic itemleri kullanilir. labyrinth ve huntlarda etkili olsa da damage bakimindan eksiktir.

 

 

Full damage: öncelikle Lightning Bolt ardindan roots ve son olarak bees fullenir. full moon set kullanilir. heal bakimindan asiri eksik olacagi icin kullanilmasini tavsiye etmem (20 levelde 100-110 heal gülünc olabilir)

 

 

Dengeli build. öncelikle healing dew ardindan roots ve son olarak lightning bolt 3 barkskin 3 yapilir. hunt ve arenalarda kullanilabilir. astral ve moon karma build veya ayri ayri iki set item dizebilirsiniz. tabi tavsiyem full moon magic set giyerseniz staffa astral crystal basin veya karma (moon-astral magiclerin ikisini de iceren) yüzükleri takip staffa moon crystal basabilirsiniz.

 

 

 

PvP buildi. pvp buildini yine dengeli builddeki gibi dizebilirsiniz ama her iteme resilience rune kullanmaniz gerekir ^^ ayrica lightning bolt 5 veya bee 3 bolt 3 de kullanilabilir.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Taktikler ve Tavsiyeler:

 

Druid genelde paper (defansi düsük) bir karakter sinifi oldugundan arka veya orta saflarda yer almali savaslarda. genelde rakiplerin casterlerini rootlayip aoe stunlarin kullanilmasini engellemelilerdir ki rakip de ilk olarak druid/priest/magelere yogunlasabilir. PvP lerde eger bir rogueye karsiysaniz root atip damagelerinizi vurun ve root bitiminde bees atip aradaki mesafeyi koruyun. Böylece rogueler karsisinda yüksek bir sansiniz olur. Barbarlara karsi biraz dikkatli olun ve aradaki mesafeyi 2 birimden fazla acmayin yoksa charge yeme olasiliginiz olur. eger bir warlocka karsiysaniz heal icin kacip dalabilirsiniz rakip rootluyken. necrolara karsi bone shieldin bitmesini bekleyin ve hemen ardindan root atip tüm skillerinizi üstüne bosaltin. böylece yüksek bir hasar verebilirsiniz. son olarak eger pvp de karsinida bir shaman var ise shamanin heal skillinin cooldownunun dolmasina yakin ( healing dew ile ayni süreye sahiptir.) root atin ve ardindan skillerinizi bosaltin. ancak shamanin blindi size root etkisi yaratabileceginden ( hatta biraz daha kötü cünkü blind efektindeyken rakibe vuramazsiniz) dengeli bir build + mana regen ile girmenizi tavsiye ederim.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Helal olsun can :give_rose:

 

 

Birde warlockunkini yaz millet tum carlari siler warlock kasar ;D

 

 

taktiklerimi yazmam. yazarsam millet hassni kesecem diye dedigin gibi lock kasar varini yogunu satip. veya benim orjinal rogue taktiklerimi  ;D :blush: ;D

Link to comment
Share on other sites

 

taktiklerimi yazmam. yazarsam millet hassni kesecem diye dedigin gibi lock kasar varini yogunu satip. veya benim orjinal rogue taktiklerimi  ;D :blush: ;D

 

 

Warlock en iyi klass tek iken bile 1den fazla oyuncuyu cok rahat bi sekilde kesebilir .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...