Jump to content

Dolandırıcı hunterdown


Altamir

Recommended Posts

eline dizine yuzune dursun 350k. bu oguz tam bi dolandirici arkadaslar. 350k borc verdim adam bana karsilignda calıntı car vermis. adamda adminden sifreyi geri almis. daha neler yapmamis ki bu hunterdown(oguz) adam eltoroyu calmıs milleti mc yukleycem diye ordan dolandirmis. onu da gectim daha kac tane car calmıs milleti dolandira dolandıra adam kasmıs gitmis kendini son kurban da ben oldum :(

Link to comment
Share on other sites

Hic bisey demiyorum benim vicdanim rahat kimsenin bende kurusu yok. Senin Eltoro benim degil ayrica yine sallayislardasin.. Benim tum charlarim profilimdedir bakabilirsun. Senin durumuna gelince ise senin derdini anladim. Senin derdin hep kendi cokarlarin sen bu parayi odeyemedigim zaman zaten odeyemeceksin helal olsun dedin. Cok sasirdim valla insan gibi biri varmis dedim. Biraz zaman gecti borcu sordun param olmadigini bile bile ben ise tuttum sana hicte calinti olmayan sahibinede sor bana verilen bir chari oynaman icin verdim sen e-maili gercek e-posta ile degistirmeyince o adamda hesabi ilk e-postasi ile geri almis cunku senin oynadigin e-posta cakmaydi 2yillik oyuncu bu hatayi yapipta cocuk gibi burda iftira atmasin eger benim hakkimda konusanlari buraya getirebilirsen sevinirim.. Ben senin bu durumda biraktigin ilk kiso degilim suleymani falan getiriyim mi buraya.. Senin derdin millet sana sign getirecek sen alaksin arti basacaksin.. Sen bana chari geri aldiklarinda oguz kardesim bu chari aldilar napicaz dedin mi? Yoo hic birsey demeden adimi scammer a cikardin etrafimdaki dusmanlari topladin ve bana muttefik kurdun ben sesimi cikardim yada karsi atak yaptim mi? Yine yoo cunku yasca buyuksun ve benim dusunduklerimi seninde dusunmen lazimdi.. Her zaman charini siliyosun guya.. Bir kere siler misin su altamiri canindan can gider kalpten gidersin o chara bisey olsa sen senin unlu ve zengin gorunmek icin kolayca insan karalayabilecek birisin simdi bana adam mi topluyosun arkamdan dedikodumumu yapiyosun klan mi kuruyosun naparsan yap umrumda degilsin sana abi diyen biriyken bunlari yaptim.. "Sen cok iyi bir dost kaybettin,bircok yanci kazandin oyun hayatinda basarilar."

Link to comment
Share on other sites

bu aşagdaki actigi char larda sirf milleti kandirmak icin actigi charlar. (mcterror)chari guya bana verdi. verir vermez adam sifreyi degistirdi. e mailden falan soz ediyo degistirdin diyo ...... ve bi suru yalan....o kadar yazi yazdin, hikayeyi bir masal misali dogru bi sekilde sonlandir ki, mutlu son bitsin. verecegin cevap su olmaliydi: EVET BEN CALDİM HEM 350Kyi HEMDE CHAR i .

Eu-Emerald  Hunterdown [20LeveL] BLadedancer

Eu-Emerald  Hunterbown [15 LeveL] Ranger

Eu-Emerald  Wildstylee    [ 20 LeveL] Rogue

Eu-Emerald  Shreek          [16LeveL] PaLadin

Eu-Emerald  Daremaxx    [17LeveL] Druid

Link to comment
Share on other sites

Bu yaptigin seyi yüreğin aliyorsa sonuna kadar devam et sakın doğru bildiğin yoldan şaşma o chari en az 2/3 ay kullandin sen herseyi kendine cevirmede o kadar ustasin ki.. O char ayrica bende degil bunu sadece ben degil cumle alem biliyor... Ben senin ilk kurbanin degilmisim MC ye gecenlerden öğrendim senin huyunu ayni bana yaptigin seyin benzerlerini anlatti hepsi bana hep yardim edip magdur etmissin herkesi ben sana 350k almadim demedim ayrica o 300k 50k sini vermistim... Sen bana odeyemeyeceksin oguz helal olsun sana bu para dedin mi demedin mi sunun cevabini ver bu bir?

Sonra aradan 3/5 gun gecti yada gecmedi parayi istedin yine ben sana tuttum char verdim nakitim olmadigin icin ve o charin 2.sahibiydim biliyordunda sana verdim sevdin chari guzel dedin borcu kapattik demi bu iki?

Birde Allah askina o chari ben mi aldim ve alir almaz sifresi mi degisti buda üç?

*Adam karalamakta üstüne yok "Gercegi sayende gordum tesekkur ederim"...

 

Link to comment
Share on other sites

Bu arada bazi insanlar benimle selamlasmamisken bile benim 40yillik tanışımmış gibi davranarak hakkimda ileri geri konusmaya basladi... Para mi veriyosun onlara napiyosun orgut mu kuruyorsun anlamadim ama bana koymaya calistigin bu ambargo beni rahatsiz etmekte bu yaptigin eylemi kiniyorum ama son verde demiyorum zaten yaptin yapacaklarini benden birgun gelip ozur dileyeceksin biliyorum ama cok gec aramizdaki bir problemi trade chat'e tasidin seninde isine gelen buyduki bana tek bir pm gelmeden trade chatta scammer yazilari gormeye basladim sana pm attigimda ise engel yedigimi anladim baska charlarla konusmaya denediysemde anlattigim gibi isine gelmis heralde grubun varken bir kisinin ustune yuklenmek..? Ben suan tek basimayim ama onceden daha gucluyum psikolojik olarak yuzlesmek isteyen varsa karsilikli acalim engelleri benimle birlikte al o kisileri tartisalim party'de... Sorunu bende degil once kendinizi sorgularak anlamaya calisin iyi oyunlar..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...