Jump to content

Arkasis

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arkasis

  1. Merhaba arkadaşlar, oyuna tekrar başladım fakat bu sefer mountain clansdan shaman oldum. Eskiden firstborndum birsürü Türk arkadaşım vardı ancak buarada hiç türk bulamıyorum. Sizce yeni bir karakter açıp firstborn mu olmalıyım? Çünkü şuan 7levelim ve birlikte boss kesebileceğim bir kaç adam oluyor onlarla da kesemiyorum. Levelim düşük olduğundan mı kimse yok yoksa mountain clans tarafında mı azlık var?

  2. Merhaba arkadaşlar, US-Sapphire de shaman olarak oyuna başladım. Şuan 8levelim bana yakın levelde olanlarınız varsa ekleşelim birlikte kasalım. Nick:Arkisas  server: US Sapphire

  3. merhaba arkadaşlar mcoins alırken arka arkaya purchase e bastım 5 kere.turkcell 50 ser kurus aldı.sonra da warspear bana 5 adet bir hata oluştu ve mcoins alamadınız mesajı gönderdi.yani benim 2.5tl em boşuna gitti ne yapmamı önerirsiniz.

     

     

    Teşekkürler...

  4. Arkadaşlar 10 liralık mcoins alıcam ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.Oncelikle crossbowum ve setim çok kötü çok az vuruyorum.Paramda yok üstüne üstlük.Benim hem daha iyi silah alalbilmem icin hemde seti yapabilmem için hemde az bişi gold artırabilmem için önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.Ranger ım lvlım 14 ama lvl için uğraşmıyorum şuan.Ayrıca ap ile bow al derseniz apem 1500 civarında. :(

  5. mage oynuyorum ve bir quest ödülü 2 adet ring.birisi hp regen ve armor veriyor,digeri ise hp regen ve astral damage veriyor.Sorum şu.astral damage ringi sun damage vuran buyulerimin gücünü azaltırmı?Çünkü warlockumda sun damage veren asa vardı ve buyulerimin gücü azalmıştı.

×
×
  • Create New...