Jump to content

muammer190

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

    Never

muammer190's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. basta 6 kişiydik sonra 4 ü birakti ben ve 14 lvl blade dancer kaldik :)
  2. ben de başvuruyorum monoton 13 lvl ranger ru topaz
  3. ru-topazda başladın mı legion
  4. ayrıca oyun şu anda açılmıyor sanırım bakım var.
  5. bu oyunu bırakacağımı hiç zannetmiyorum çok harika ve zevkli bir oyun bide arkadaşlarla oynayınca ayrı bir zevkli oluyor ;D
  6. ben ve 3 arkadaşım tam bir warspear hayranıyız.belki turkish ve theturk veya karaok çarlarını tanıyorsunuzdur.
  7. bu çok iyi olur ben sizi emeralddan tanıyorum youtube dan videolarınızı izlemiştim.Adınız sanırım cankan günaydın.Bu benim için çok iyi oldu teşekkürler.3.00 uptadesi tam olarak ne zaman gelecek biliyormusunuz. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
  8. Akadaşlar benim ru topzda 13 lvl okçu çarım ve aynı zamanda bir arkadaşımın 14 lv bladedancer çarı var.Eğer ru-topazda oyanayan türkler var ise yardımcı olsun.Burada görev yapmak çok eminim ki türk vardır gelin hep birlikte kasalım.adım monoton ekleyin :)
  9. sanırım 11 lvl de powerful shot fullenir sonrada ittirme okey?
  10. ilk önce powerful shot ı fulle sonra ittirme skilini fulle sonrada dodgeyi ama bu üçünü fulleyebilmen için 20 lvl olmalısın.dediğim gibi ilk önece powerful sonrada ittirme.Benim ru topazda 13 lvl okçum var eğer oynarsan yardımcı olurum adım monoton
  11. onu bende biliom ru topazda türk varmı
  12. ru topazda oynayan türklerin adlarını söyleyebilir misiniz?Burada çok yalnızım ruslarla da anlaşması zor oluyor bu gidişle rusça öğrenmeye karar vercem :sorry: :sorry: :sorry:
×
×
  • Create New...