Jump to content

mariosh

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

mariosh's Achievements

Rookie I

Rookie I (1/27)

0

Reputation

  1. i back my ID moofii just was wanna make lesson for me :) :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: cause i give him my password i back it moofii give me my ID back cause he just wanna make lesson for me :) :yahoo:
  2. moofii play my charter mariosh :'( help me get my id back :'( i do not know how to send this topic for support help me admin get my id back plz :)
  3. i give moofii my ID cause i trust him then when i sleep he was paly my id and when i wake up i see my password is wrong and he said i no change ur password he lie please help me get my ID back :'( (mariosh+vgdd)
  4. what i can to do :'( i tell him my password cause i trust him then he change it but he said i no change ur password :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: admin please do not ban my id ok :) :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: i log on on forum how i can back it :!:!?
  5. mariosh

    hacked :'(

    player:moofii hack my ID mariosh+Vgdd :cray:
  6. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
×
×
  • Create New...