Jump to content

Deathdance

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Deathdance

  • Birthday 02/07/1995

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Deathdance's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. Bir arkadaşımın mc çekip Geri ödeme yapması yüzünden beni de banladılar. 18000 kusur m.c alırsam hesabımın blokesi kalkacakmış ama benim suçum nedir ve nerede? Admin lütfen yardım.
  2. Admin yok mu acaba bu konuda yardıma çok ihtiyacım var!?
  3. Oyuna ilk başladığımda benim için şu anki halinden epeyce kötüydü hesabimi 2012 yılında açmıştım ve 2017 e kadar oynuyordum. Geçtiğimiz 1 ay önce tekrar başlamak istedim ama hesabımın email i değiştirilmiş kısacası çalınmış. Geri alabilmek için yazdım fakat hesap ID sini hiç hatırlamıyorum bu yüzden orayı eksik bırakmak zorunda kaldım. Bir kaç kere denedim fakat bu hesaptan geri dönüş olmadı. Bu hesap ID sini bilmediğim için hesabı geri getirmek imkansız mı? Ayrıca bunun üzerine ek yeni bir hesap açtım email yerleştirmek istemedim tekrar oyuna dönmek için asil hesabın geri gelmeyeceğini düşünerek bu hesap ile oynamaya başladım. Tam 15 lvl oldum hesap bloke edildi ve yeni hesap açamıyorum daha da. Acaba oyundan men mi edildim bunu da anlayamadım. Sizlerden yardım istiyorum oyuna geri dönmeyi ilk hesabında oynamayı çok istiyorum. Fakat kendi başıma hesabı geri getiremedim. Bir de sizlerden yardım isteyeyim dedim. Şimdiden teşekkürler.
  4. Gitip petrucciodan rica ettim selam soyledi
  5. Mesaj sayin cagolsin diye her yere sacma sapan mesajlar yazma. Yazicaksan yardim edicek seyler yaz.
  6. Ben 1 haftadir petruccio yu kesiyorum millete cikiyor bana cikmiyor. Hatta hepsinin giysilerinde de var bende bi tane bile yok ne yapmaliyim ozel bi durum mu var bir seymi yapilmasi gerek adminim yardim. :search:
  7. bd yi çok seviyorum ama iki ranger denk geldiği zaman işim bitiyor yolu yok okcuyu oynayan kişi uyanıksa şans yok bd nin birçok yonde geliştirilmesi lzm moderator
  8. ru amberdeki karakterim silinince eu emeralda geçtim orda yeni arkadaşlar buldum . Bir arkadaşın arkadaşı içkiliyken karerterlerini silmiş sonra bunu admine mi moderatöremi söylemişler karekterinı geri almış nasıl yaptılarsa bnde istiyorum moderatörüm. :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:
  9. abi bir aydan beri arkadaşız güven sağladı ve vermeme sebep oldu
  10. alman kolay ama hotmailini değiştirmemişse bnmde carım çalındı ama adam sildi bnm karakterleri ve bnm adamlar 20lvl bd ve 16lvl rangerdi :( yapıcağın supporta girip şikayet yazman şikayet bölümüne account recovery seç sana snn car için yeni şifre yazmanı isticek sonucu söyle bana ::)
  11. bu siteye kayıtlı yobar adında bir oyuncuya şifremi istediği,türk olduğu ve kendi carını kaybettiği için verdim ve o bnm ru-amberde oynadığım 20lvl bdancerim ve 16lvllik rangerimi sildi bu kaybettiğim iki karakterimi geri getirebilirmiyim :cray: lütfen yardım edin :unknw: :cray: :unknw: :cray: 1 seneden beri oynuyorum ve çok uğraş verdiğim için geri istiyorum.
  12. bu yobara inanmayın şerefsizin önde gideni güvendik türk diye verdik ıd şifre olan bana oldu bnm 20lvl lik bladedancerimi sildi :'( :'( :'( :'( :'( :'(
×
×
  • Create New...