Jump to content

Nicklessss

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nicklessss

  1. Kesler us-saphire serverinde oyun icinde mesaj atanlari umursamiyor daha. Grup kurup ne yapicaz anlam veremiyorum. Badidea'ya da keslerin kendine de pm attim ne cevap, ne bisey. bkz:
  2. Arkadaşlar bu yeni sınıflardan olan warden inanılmaz derecede mcs'ı zorluyor. Dün Ayvondil T4 yukarısında 3 grup mcsyle yalnız başına savaştı. Üstelik bu kadar kalabalık olmamıza rağmen sadece 2 life scroll kullanarak bizim partimizin tamamını mundar etti. Bu sırada bird hunt'ta bulunmamızdan mütevellit her taraf elf kaynadı. Sonrasında 3 kişiden oluşan partisiyle engineer kesti. Galiba sınırsız scroll ve pot kullanma gibi bir de zenginliği var. Anlayacağınız burnumuzdan getirdi. İsmi Critmebtch. Wardenlara nerf lütfen gelsin. Sanki elfler çok güçsüzmüş gibi gm'ler onlara yardımda bulunuyor. Quest yapamaz hale geldik
  3. Someone is said i will hack your game. He said also his team's name friendois. I attached a screenshot. Actually I am scared. Warspear support please be careful about that.
  4. Reis zaten çok da birşey istemiyoruz ki. Oyunu adam gibi bilen birileri tavsiye vercek o yani. Oyun biraz karışık biliyorsun sadece bir nick lazım . Sağda solda yabancının kazığına geliyoruz.
  5. Arkdaşlar 16 level roguem var nicki Nicklessss. 4 s ile. Oyunu oynuyorum fakat internette görünen gibi ne para kazanabiliyorum ne de güçlenebiliyorum. Amplify yapamıyorum Türk arkadaşlara ihtiyacım var lütfen iletişim kurun. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
×
×
  • Create New...