Jump to content

shweps

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

shweps's Achievements

Rookie I

Rookie I (1/27)

0

Reputation

  1. shweps

    ne sacma is

    2 Gundur guncelleme oluyor . guncellemelerden sonra da surekli serwer kapanio . hic bir aciklamada yapilmiyo genelde. ne oldugunu bilen kim var . 1 gunde 4 sefer serweri durdurdular . :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad: :bad:
  2. shweps

    IMORTALS

    herkese kapamız acık derken? :wacko: :wacko:
  3. yarildim vallla o corpselerin sahiplerini siz mi oldurdunuz yoksa belesemi kondunuz merak ettim birden. :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
  4. Hizcanavar :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
  5. ben furkan diger mod asil hesabima ban atmis. sorunu cevaplim clan savasima girmeden once guilddeki lvl ortalmalarina kisi sayisi vb. turdeki her seyin ortalamasi alinip kendi guildine yakin gucdeki guildlerin karsina gelmesi lazim . benim dusuncem bu ama planda varmis zaten legion daha iyi bilir.
  6. shweps

    morerator

    Sevilicek gibi degil zaten. Insani oyundan sogutur.
  7. RANGER FULL +8 OLSA ALAMAYACAĞI KİMSE YOKTUR. PALADİN DE FULL +8 OLURSA PALADİNLERE EN ÇOK 200 VURURLAR.SHAMNLAR PALADİNLERİ ALIRLAR. :dirol: :drinks:
  8. rodi sana fikrini soran olmadi kapa o lanet olasi ceneni. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
×
×
  • Create New...