Jump to content

Buro

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Buro

  1. Its not fair i was doing this event about 5 times and twice i havent got chest VI. 馃槶
  2. Buro

    Multiaccounting

    Many people are using multiaccount to kill other people in event. Some of players are going four character level 1 and one character level 28 to get multidrop. Player Youaredead (BD elf side) is using second account to play in same time (mc side account) nick Ezhel to stun people in cage and kill it with bd. Balance in this game is ultra unfair for example : Lock full arena 27 +10 lose vs BD pve set + 6.
  3. WHAT WHAT 70 RUNS AND I DONT DESERVE COSTUME? WHAT
  4. (HERO TOWER) Its not fair ... i was trying hard doing many runs a day !!!!!!!!!!!!!!!!!! NOT FAIR I DID ABOUT 70 RUNS TO HEROIC DUNGEON .... And no drop Bonewinged guard NOT FAIR . DROP RATE??? 0.00001% or what ? i better go play lotto -.- (HERO TOWER)
  5. Master of illusions quest - i have activated all of sphere in quest now i dont know what to do? please help me.
  6. Buro

    Sprzedam gildi臋!

    Sorki 偶e tak p贸藕no odpisuj臋 ale za gildi臋 tak z 40 k
  7. Mam pytanie. Kiedy b臋dzie 50 % more coins with any purchase (except sms)? Czyli zamiast 8400 miracli b臋d臋 m贸g艂 kupi膰 12600 chc臋 jak najszybciej dokona膰 zakupu poniewa偶 mam nowe konto na Warspear a zawsze na weekendy mia艂o by膰 co艣 ,,fajnego" .
  8. Buro

    Sprzedam gildi臋!

    no ta za kase in game
  9. Proponuj臋 zrobi膰 co艣 aby ludzie bardziej korzystali z forum. Np: patch notes - to zazwyczaj ludzie czytaj膮. Ma艂o os贸b korzysta z forum w por贸wnaniu cho膰by do samego servera EU-Emerald.
  10. Buro

    Sprzedam gildi臋!

    :crazy: Gildia nazywa si臋 OnlyPoland jest na serverze EU-Emerald zrobi艂em j膮 za 37k, ale nie nadaj臋 si臋 na lidera. Gildia ma 16k guild points. Liderem jest Enteric paladyn. Prosz臋 o szybk膮 ofert臋 potrzebuj臋 pieni臋dzy.
  11. Szukam takiego kogo艣 kto mi pomo偶e co艣 jak Diego z Gothica I . Jestem nowy i potrzebuj臋 wiedzie膰 jak zarabia膰 wbija膰 do艣wiadczenie itp. w szczeg贸lno艣ci to pierwsze. Gram paladynem poziom 16 i zapewne 藕le rozda艂em umiej臋tno艣ci. Mam te偶 rangera z poziomem 15 by艂a to moja pierwsza posta膰 na kt贸r膮 przep艂aci艂em a i tak jest s艂aba . Nick : Enteric
  12. Dzi臋ki bardzo, jestem nowy i nie wiem jak da膰 wam jakiego艣 plusika.
×
×
  • Create New...