Jump to content

polino45

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

    Never

Game server

  • Game server
    3

polino45's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. polino45

    Your ranger stats!

    Evasion skill+evasion scrool=29.8 dodge full kw set+carvet ring :blush:
  2. Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum ;D
  3. Teamstar34 kusura bakma kardes yanlış kelime kullanmışım. kw set diceme kw armor demişim kw set giydigimde 2k hp oldugu için yani ap setten daha az hpye sahip oldugu için yok dedim benim gözümde 2k hp az yani özür dilerim :blush:
  4. Çok teşekkür ediyorum bu cevabın için sorunsuz kardeş. Bide bişey daha sorcam Arena set kw seetten dahamı iyi yoksa yerine göre değisiyormu?
  5. Kw zırhında hp yok kardeş kw sette 2k hp arena sette ise 2500hp oluyo Ve daha düzgn bi cevap gelmedi :facepalm:
  6. Açılıyor kardo ama sadece 1özelligi açılıyor.arena kw karması giydiklerinde hp artıyor resis artıyor. Ama crit vs düsüyor.Genelde rangerler böyle takılıyorlar böylesi dhamı iyi ....??
  7. Pvprange bile o kombisyonu kullanıyor.Parayla alakası olmadığını düşünüyorum.
  8. Ben kw set aldım.Ama bazı rangerler karma item takıyor.Mesela kw armor takmayıp onun yerine arena zır takıyolar bide boot aynı şekilde..Böylesi dahamı iyi oluyor? Kw seti nerelerde kullanıyolar? Arena item ile kw item karması dahamı iyi oluyor? Bunları açıklarsanız memnun olurum.
  9. Bence rogueler gayet güçlü defanslarıda ii senn lvlin kç?
  10. Bow ve crossbow arasındaki farkları az cok biliyorum.Ama bowun bless skili için daha avantajlı oldugunu düsünuyorum cunku bless i kullanınca bowla bless süresi içinde daha fazla atak yapıyorsun yani crossla skill suresi içinde 3 atak yapıyoken bow ile 4 yada 5 atak yapmıs oluyorsun.sonuc olarak bowda daha fazla hasar vermis oluyorsun skill suresince.Arastırdıgım kadarıyla farmdada etkiliymiş.Bu benim düşüncem.Bide sizin görüşlerinizi alırsam sevinirim.
  11. Gördünüzmü kim takıyo simdi crossbowu :rofl: ;D
  12. Düzelmedimi hala sms ile ödeme mc gelmiyo hala :facepalm: :facepalm:
  13. arkadaslar 6 tl lik mc alıcam ama mesajı gönderiyorum ardından string diye bir mesaj geliyor.kontörde gitmiyor mc de gelmiyor.sms ile ödemede sorunmu var acaba bileniniz varmı?
×
×
  • Create New...