Jump to content

EbuCihad

Members
  • Posts

    194
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by EbuCihad

  1. Kostum ikonundan bahsediyor.Werwolf yerine troll gelmis
  2. EbuCihad

    String ?

    Aynen site en iyisi
  3. Son Osmanlı sağlam ilerliyor Bahadir kardes tebrikler.
  4. EbuCihad

    Sevgilerimle!

    Legionn mod candir, gerisi heyecandir
  5. Bro dont use Google translate its sucks.
  6. Sithlords US'deki ilk seviye 5 guild oldu.Artik önlerine geçmek cok zor.
  7. Yok canım oyle deme.Yanlız dikkat et mesela + basacağın item çantanda olsun.Yada (bence) kimsenin olmadigi yerlerde bas.Bence dedim cunku kimisi bu önemli değil diyor bilmiyorum.
  8. Tek el silahlarin seviye atlama sansi cift ellere gore daha yuksek.Ama Legionn beyin soyledigi gibi sansa bagli.Bende cift el 18 lvl baltayi 3 setle +6'dan +8'e gecirmistim.Cift el silah icin fena amp degil.Sans surekli degisir.
  9. EbuCihad

    SiThLoRdS

    First lvl4 and lvl5 guild.Congrats guys.
  10. Bak teknik soyle ihtiyacin kadar tic al , iki kat arena puani veren pottan al ismi Gladiatior Elixir.Sonra baba usta 18 lvl arenacilardan birine rica et seni partye alsinlar.Boyle yap bir iki saat arena umarim ihtiyacin olan puani toplarsin.
  11. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana xD
  12. Cl, 15 lvl berengar setleri varya onlari kullanabilmek icin bitirmen gereken gorevler dizisi.Bitirdigin vakit bg itemlerini nadir'deki saticidan alip giyebilirsin.Cl gorevleri dusman tarafindaki bazi bosslari oldurmekten ibaret.Elfsen mc tarafina gidip gg,gs,lake,sea'yi yapip daha sonra t5in ordaki tunellerde gridaur ve bg (berengar guards) kesmen gerekcek.Cl gorevleri sana +itibar verecek ve en sonunda -5000 olan reputation 0 olacak.İtibar 0 a geldiginde artik nadirdeki adamlarla ve her koyde bulunan Chainless league yazan npclerle dost olursun saldiramazsin.Cl gorevlerinin degeri Berengar tower geldikten sonra artti cunku bg tower her zorluk seviyesi icin belli reputation istiyor.Ve ayvondile gitmek icin towerin easy normal hard seviyelerini bitirmen gerekir.
  13. İlk lvl4 guild olduğu için baslarda sansliydi Suan onlarla mücadele edebilecek cok guild var
  14. maybe but u said rangers got much damage.Maybe ranger got low dps than u?
  15. Dostum palanin banner neyse druidin secret oydu yani hem sen prosun sanan bisi olmaz
×
×
  • Create New...