Jump to content

Weider

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Weider

  1. Hello guys im Weider and im back game but need time for old Weider.Coming soon and hi all my friend in game.

     

    Vessy,Killerrano,Microsofts,Duido,Zeinnna,Mrdamage,Kentley,Ffserbia,Darkpainn,Shacky,Ashrof,Vivon,Barbaroid,Khanzel,Pachacutec,Cutefairy and many other ppl ..

    image.jpg

  2. Hello my friends. I miss so much WS. Im still left game and Im waiting my friend for New High level account. Coming soon for we back .. Me and Micro ..

     

    Darkpainnn ve Kalzoom bunu okuyorsanız sizin aq :D Yakında geleceğim, kendinize iyi bakın. Görüşürüz ..

    110296_.jpg

    110297_.jpg

    110298_.jpg

    110299_.jpg

  3. Weider still my acoount.Vessy and Vivon making new Weider.Maybe I back later .. My friends make 18 level Weider and I making 18 level best Weider :) Need time,maybe 1 month.

  4. Herkese merhaba arkadaşlar ben Weider.Oyunu dün itibariyle bırakmış bulunuyorum ve Weider'i sildim zaten.Herşey için teşekkürler.Herkese iyi oyunlar.Microsofts hala oynuyor.Özel teşekkürler Vessy,Kilerranoo,Duido,Shacky,Microsofts,Zeinnna,Darkpainn ve Chinito

  5. Hi guys Im Weider and I delete my account.Because I lost my +9 sword and now I don't want playing.Thanks for anythings.Im left game.Microsofts still playing and goodbye my friends.Special thanks Vessy,Killeranoo,Duido,Zeinnna,Shacky,Darkpainn,Microsofts,Chinito

  6. Forum'da pek takılamıyorum arkadaşlar.Malumunuz oyuna bile pek vakit bulamıyorum artık.Dün tekrar pvp cave'de Nasibbaik'i devirmiş bulunmaktayım,sadece bir kere crit vurmama rağmen oda 1000+ geldi zaten .. :) Aksilik olmaz ise 30 Nisan'da yeni Weider geliyor.Herkese bir sürprizim var, tabiki 3 levellik guild ile :)

  7. Server : Us-Sapphire

     

    Teşekkürler,hatırladım volkan :) Şuanki rank 8. 2 hafta sonra 3. ve 4. planlıyoruz :) Türk olarak başka arkadaşlarıda bekliyoruz,malum oyunda çok türk var.Biraz kendimizi göstermemizin vakti gelmiştir herhalde ..

  8. Türk olarak ben (Weider) ve İsveçli ortak arkadaşım Microsofts sadece 3 günde top10 girmiş bulunuyoruz.15-18 level 2vs2 arena .. Çünkü biz yüksek leveldeki oyuncuları öldürmeyi seviyoruz.İngilizce forumda detaylı acc bilgilerimiz mevcut.Teşekkürler.

    80825_.png

  9. Me and Micro 15-18 levels arena .. We love killing high levels !

    My rank for my brother Killerranoo.

    And others : Vessy , Moetobebe , Ladygi , Hypertitan , Aaraam , Asunall , Chinito , Nfiltrator , Gondarz , Xxserbia ,Yepopona , Diabopreto , Bacca and Khanzel ..

    80823_.png

  10. Wow, nice stuff. I saw you in the PVP Cave today. I'm glad I didn't challenge you to PVP!

     

    I only demand dude.Only scared ppl making party and playing arena .. Vannesia same,she demand too.I love demand players.
  11. Adım Weider.Oyundaki bütün türkler bana karşı olmasına rağmen en güçlü şekilde ayaktayım.15 leveller arasında en iyi 2. oyuncuyum.İsteyen varsa mesaj atabilir oyunda.Sapphire'deyim,başka yerde hesabım yok.

     

    Bana atılan bütün iftiralara hiç cevap vermiyorum,bilen biliyor zaten,gerisi pek önemli değil.

  12. Sapphire'deyim.Adım Weider.Nasibbaik denilen varlığı 3 critle bayıltmış birisiyim :) Machine,senide çok bayılttım pvp cave'de :)

     

    15 Leveller arasında oyundaki en iyi 2. kişiyim.1. kişi Microsofts,adamın bütün itemler +10 :D Benimki henüz +7 .. 20 levelleri kolayca indirebiliyoruz.Pvp isteyen varsa mesaj atsın oyun içi,pvp cave'de potsuz indirim yapılır :)

×
×
  • Create New...