Jump to content

Synerqix

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

    Never

About Synerqix

  • Birthday 02/02/1991

Synerqix's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. evet bende inceledim champion isimleri ile başlıyanlar iyi gibi 17 lwl heavy hepsi champion set yapalım o zaman bi 10k ap de onlara gidicek :)
  2. o zaman 14 lwl kalıpda boşuna kasmanın gereği yok :) 13 lwl gladiuslarım dual +7 basmıştım tüm elbisler 13 lwllik hepsi +6 şimdi değişirmesi zor olcak peki ap lerle ne alayım 17 lwl dual scout gladius aldm başka neler alayım elbiseleri ? bd yim neler tavsiye edersiniz ?
  3. bişey lazım değil biriktiriyordum bişey almasam daha birikmezmi yani kötü olmuş ille bişeymi almak lazım yani
  4. Arkadaşlar 14 lwl karakterim var ve full arena giriyordum dünde girdim ve bir yazı geldio 8.000 limit falan bişey diyordu bu ne oluyor ? arena puanım 8000 oldu daha ilerlemiyormu acaba yani girersem boşamı gidicek puanlar ne yapam lazım yardım edermisiniz daha ilerlemiyormu ne yapıcaz ?
  5. arena pointleri ne işe yarıyor ki ? 1. olana bişeymi geliyor
  6. OMG !!!!!! :facepalm: :facepalm: :facepalm:
  7. az önce bende konu açmıştım daha dün mcoins aldım sms ile bugun oyundan girince sms seçeneği yoktu sanırım kalktı tekrar gelicekmi bilmiyorum yetkililer bilgilendirirse iyi olacak
  8. Why buy turkey sms mcoins removed? Will you be active again? please fast answer
  9. Arkadaşlar ben sms ile mcoins almıştım bugun tekrar alacaktım fakat sms seçeneği gitmiş türkiyeden sms ile mcoins alımı kalktımı acaba ?
  10. bende ranger 11 de biraktm warlock 6 da biraktim sevmedim blade dancer kasiyorum 399 a novice setde aldim 10 lwl oldm smdi iste snin isim neydi oyunda bnim Synergixtr us saphire de isen friende alabilirsin
  11. hmm anladım çok saol tek anlamadığım parry ne demek vede zaten 4 lwl im 399 a onu alsam işe yararmı + da basarım +2 +3 yapsam arenada falan iyi olurmu acaba ?
  12. öncelikle cevabın ve ilgin için teşekkürler söylediğim gibi yeni olduğumdan daha pek bişey bilmiyorum bir sürü char denedim en son ranger 11 lwl de bıraktım sevmedim şimdi bd açtım çok hoşuma gitti sanırım bunu kasıcam bd ile ilgili yeni bi konu açtım bilgin varsa oradan yada özel msjdan yazarmısın bana teşekkürler...
  13. Merhaba arkadaşlar Oyunda yeniyim yavaş yavaş çözmeye başladım warlock kastım beğenmedim ranger 11 lwl oldu beğenmedim şimdi bladedancer açtım 4 lwl oldum hoşuma gitti beğendim ama tam skillerin ne işe yaradığını anlamadım sizden sadece 2 öneri istiyim 1) Bladedancer ın skilleri ne işe yarar hangi skill ne işe yarar söylermisiniz 2) Mcoins aldım baya bi var nerelere kullanmamı önerirsiniz (Novice Bladedancer's Oitfit diye bişey var 399 a bunu alsam iyi olurmu) ve nerelere harcamalıyım charımın sağlam olması için Tavsiyelerinizi bekliyorum Yardımcı olan olmayan herkese şimdiden teşekkürler Herkese iyi forumlar... :drinks:
  14. Aynı şekilde ranger skilleri nasıl dizilir arenada sırasıyla nasıl vurulur ve türkçe açıklamalarınıda yazarsanız sevinirim
×
×
  • Create New...