Jump to content

EmreTrabzonspor

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

    Never

EmreTrabzonspor's Achievements

Rookie II

Rookie II (2/27)

0

Reputation

  1. Teşekkür ederim itemleri aktardım :)
  2. Öyle yaparsam kayıtlı olan id silinmez mi?
  3. benim pc ve telefona aynı üyelik kayıtlı ilk telefondan rogue ye girsem sonra pc den barbariana girip itemleri aktarabilir miyim yani aynı üyelik ile aynı anda?
  4. Arkadaşlar benim 10 level Barbarian karakterim vardı Rogue oynamaya karar verdim. Barbarian da item ve paralar vardı bunu yan karakterime nasıl aktarabilirim?
  5. 201 miracle coinsim var sence sandık alıyım mı?
  6. Hocam o e ile başlayan şeyler ne oluyor? Ben zaten o serverde oynuyorum 10 level oldum. Sizce 9 level baltasını almalımıyım yoksa setten gelenle devam mı etmeliyim?
  7. Barbarianı oynamaya karar verdim ben bu baltaya nasıl + basabilirim peki?
  8. Beyler setten kalan 200 miracle coins kalmıştı 300 mc daha alıp birtanede Ranger açacağım onada set alıp kasmaya karar verdim.
  9. Barbarian'ı oynamaya karar verdim sette aldım fakat setten gelen baltaya nasıl + basabilirim?
  10. Beyler ben hesabıma 600 Miracle Coins yükledim, US-Sapphire serverinde oynamak istiyorum. Ben 600 mc ile set alıp sağlam bir karakter yapmak istiyorum sizce oyuna hangi karakter ile başlamalıyım ? Normalde 6 seviye bir Barbarian karakterim var sizce onamı devam etmeliyim set alıp ? Deathknight 'da oynamayı düşünüyorum ama sizlerin tavsiyelerine göre hareket etmek istiyorum.
  11. Beyler ben hesabıma 600 Miracle Coins yükledim, US-Sapphire serverinde oynamak istiyorum. Ben 600 mc ile set alıp sağlam bir karakter yapmak istiyorum sizce oyuna hangi karakter ile başlamalıyım ? Normalde 6 seviye bir Barbarian karakterim var sizce onamı devam etmeliyim set alıp ? Deathknight'da oynamayı düşünüyorum ama sizlerin tavsiyelerine göre hareket etmek istiyorum.
×
×
  • Create New...