Jump to content

Cybercore

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never

Cybercore's Achievements

Rookie I

Rookie I (1/27)

0

Reputation

  1. :diablo: gerekli ödeme bilgileri göndermeme ragmen hesabıma satın aldıgım (paypal) aracılıyla 2 adet 780/780 miracle coinsler hala hesabıma aktarılmadı acill yardım 12.09.2012 den beri bekliyorum.... :aggressive:
  2. Sorun giderildi ilginiz için teşekkürler tüm warspear ekibi :drinks:
  3. 15 lwl olmadan arenaya aban tüm kıyafetlere def bas arene bow u al onuda en az +5 yap 18 lwl lik adamları rahat alırsın pvpde 8)
  4. +5 Hard compositbow 22 sing :diablo: :facepalm: :wacko: :unknw:
  5. Sana katılıyorum kardesim fakat bu warspear onlinenin gözden kaçırdığı bir ayrıntı. çölde akan şelaleden bir darkı yok :spiteful:
  6. Warspear Online destek hattı çok çabuk cevap verme yönünde gayet iyi durumda . Ama attıgınız ticketin ilk cevabından sonra tekrar soru yada yardım istediğinizde hüsrana uğraya bilirsiniz bunu üzülerek söylüyorum çünkü ben hüsrana uğradım. Paypal ödemesi ile satın alınan Miracle Coinsler sistem yoğunluğu nedeniyle (bazen) hesabınıza hemen geçmiyor hatta hiç :(. Bu konuyla ilgili oyunun tam takibi ve gözetimini yapan Moderator Legionn kardesimize teşekkürler. Benden ödeme yaptığıma dair istedikleri extre ödeme bilgisi içeren dökümanları bizzat ticket a cevap vererek 3,4 kez ilettim fakat hiç bir tepki yok. Uzun lafın kısası bu konu ile tekrar yol yardım gösterebileceğin yöntem varmıdır Legionn kardesim. :facepalm: Hala beklemekteyim Cybercore
×
×
  • Create New...