Jump to content

[2016.09.21]Warspear Online 6.1 Güncellemesi: Önizleme №2


Keslerrrr

Recommended Posts

CWRIGSM.jpg
 
Arinar Savaşçıları!

6.1 güncellemesi yakında geliyor, ayrı yeni skiller, mevcut değişiklikler, yeni saldırı sistemi , dinamik olaylar ve henüz görmediğiniz birçok önemli şeyler getirecek. Bunu yapma zamanı geldi, yeni oyun ögeleri ve eserleri (Relics) hazır. Mevcut karakter gelişimi sistemi tamamen değişecek.

 
Güncelleme önümüzdeki hafta içinde yayınlanacak, bu yüzden sabırlı olun ve yakında Arinar'ın nasıl değişeceği hakkında daha fazla bilgi verelim.

Relics (Eserler)

Relics ek beceri oluşturmak için kullanabileceğiniz ögelerin yeni bir türüdür ve olası seçeneklerden yüzlerce eşsiz kombinasyon yapabileceksiniz. Sadece savaş gücünü artırmak için değil, aynı zamanda kontrol ile şifacılar , tanklar gibi kesinlikle yeni rollere sahip karakterler oluşturabilirsiniz.

 
1.png

Güncelleme ile 40'tan fazla benzersiz türde eserler (Relics) getirilecek. Bunların tipleri farklı olabilir : atak, defans, geliştirici , aynı anda birden fazla ikramiye (bonus) ekleyebileceksiniz (Oyuna gelecek güncellemelerin birinde buna yer verilecektir)

Emanetler (Relics) kendi arasında kalite ve (yaygın, nadir ve çok nadir) nadirlik açısından farklılık gösterebilir. Yaygın eserler 1. seviye eşsiz eserler 10. seviye olabilir. Eserlerin becerisine göre verimlilik, başarı şansı ve süresi değişir.

İlk aşamada tüm temel beceriler için bu efektleri eklemek mümkün olacak. Şifa kalkanı? Problem yok! Düşmanı sersemletmek (Stun)? Buradasın. Engelleme şansını arttıran böcek sürüsü? İyi, bu değil (birisi neden onu istiyor?)

 
8.png  9.png 

Mevcut her yetenekten sınırlı sayıda var, onlar için yuva (slot) sınırlı sayıda.Aynı türdeki bir beceriyi iki kez kullanmak imkansızdır. Eserleri nasıl kullanacağına dair tüm bilgi ve etkileri açıklama sonunda yer alıyor.


2.png  4.png

Eser etkilerinin birçok çalışma şansı var, yani her mücadelede rastgele bir rol oynar. Ve bir eser ile beceri geliştirme şansı %100'dür.

Relic bonuses (Eser bonusu)

Tüm becerilerin oyun içinde olumlu ve olumsuz etkilerini geliştirebilirsiniz: saldırı hızı , sersemletme (stun), kanama, zehirlenme, uyku, korku, Kalkan, savunma , gücü, yavaşlama, kritik vuruş, enerji çizmek, vb gerçekleştire bilirsiniz. Onlardan ayrı, epeyce yeni bir etkileri olabilir, örneğin, beceri kullanım aralığı artarsa, hedefler veya anlık bekleme süresi şans sayısı artacak.


5.png  7.png

Beceri menüsünde bunları kontrol edebileceksiniz: Menu - Character - Skills - Relics.
 
10.png

Eserlere (Relics) nereden sahip olabilirsiniz

Büyük ve küçük patronlardan. Normal seviye zindanlardan, günlük eventlerden, yeni dinamik olayları kazanarak. Benzersiz eserleri zor ve sert zindanlardan, Nadir ürünler Mucize Mağazasında satışa sunulacaktır. Ve tüm eserler görünür, İkinci el satıcısından satın alabilirsiniz

Hepsi bu kadar, ve şimdi güncellemeyi bekleyin

Eğer yeni uzman becerilerini ve yeni saldırı sistemi ile ilgili kapsamlı güncelleme konusu 6.1'i kaçırdıysanız,
buradan bakabilirsiniz: [url=http://forum.warspear-online.com/index.php/topic/54828-20160913-warspear-online-61-g%C3%BCncellemesi-%C3%B6nizleme/


AIGRIND TÜRKİYE TAKIMI

Edited by Kesler
Link to comment
Share on other sites

Hizli Ceviri icin çoook tesekkur ederük :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...