Jump to content

[2016.09.13] Warspear Online 6.1 Güncellemesi: Önizleme


Keslerrrr

Recommended Posts

XwjUQhL.jpg

ARINAR Savaşçıları!

Warspear Online 6.1 güncelleştirmesi önümüzdeki hafta olacaktır, mevcut becerilerde önemli değişiklikler , yeni geliştirilmiş saldırganlık sistemi, yeni dinamik olayların yanı sıra çok sayıda önemli değişiklikler olacaktır. Şu anda sadece bazılarını ele alacağız.

Yeni Uzman Beceriler

Bunların hepsi aktiftir ve mevcut oyun koşullarında son derece faydalıdır. Kesin sayıları ve hatta isimleri test edildikten sonra sağlanacaktır ancak tartışmak için zaten çok zamanımız var.


Paladin
paladin.png
Protection of light. Belirli bir süre boyunca belli bir yüzde içinde, grubun tüm üyelerinin fiziksel ve büyülü savunmasını arttırır.

Mage
mage.png
Ennoblement. Kontrol etkileri dahil tüm olumsuz etkileri kovar ve belli bir süre için onları görmezden gelir. Beceri seviyesi yükseldikçe, süresi artar.

Priest
priest.png
Exacting burden. Belli bir yüzdesi için düşman hızını 5 sn boyunca yavaşlatır. Yavaşlamış düşman üzerine 'Armistice ' kullandıktan sonra, düşman bir süre Serseme (Stun) dönecek. Beceri seviyesine bağlı olarak, etkinliği ve sersemleme süresi artar.

Ranger
ranger.png
Bow kick. Okçu bir melee saldırı ile hedefi vurur, o sersemler(Stun). Beceri seviyesine bağlı olarak, sersemletme süresi ve tahribatı artması ile birlikte. Ayrıca hasar karakterin fiziksel dayanımı ve seviyesine bağlıdır.

Druid
druid.png
Healing barrier. Müttefik etrafında bir bariyer oluşturur. Belirli bir miktarda hasar tüketir ve sağlık aynı miktarda geri yüklenir. Beceri seviyesine bağlı olarak etkinliğini ve süresini arttırır.
 
Blade Dancer
blade_dancer.png
Hurricane of thrusts. Belirli bir süre için karakterin hızını ve beceri bekleme süresi hızını artırır.

Barbarian
barbarian.png
Barbarian’s nature. Barbarian olumsuz etkileri engeller ve kontrol etkilerini göz ardı eder.

Shaman
shaman.png
Earth Strength. Belirli bir zaman dilimi içinde, belli bir yüzde için bir karakter veya müttefikin sağlık miktarını arttırır.
 
Rogue
rogue.png
Subtle thrust. Rogue fiziksel hasar verir ve savunması azalan düşmana belirli bir süre içinde vurur. Bu hasarda karakterin fiziksel gücüne ve seviyesine bağlıdır.

Death Knight
death_knight.png
Aura of hatred. Death Knight'ın Fiziksel ve büyülü atağını yükseltir, bir süre fiziksel ve büyülü saldırılara karşı savunmasını arttırır.

Warlock
warlock.png
Withering. Belirli bir süre için düşmanın hareket hızını yavaşlatır. Yavaşlayan düşmana 'Pool of Darkness' becerisi kullanılırsa düşman bir süre sersemler.

Necromancer
necromancer.png
Dark force. Belirli bir zaman dilimi içinde belli bir yüzdesi için grubun açtığı büyülü ve fiziksel hasarı arttırır. 

Yeni oyuncular için bilgi. Seviye 18'e ulaşıldığında uzman beceri kitaplarını Arınar kütüphanelerinden satın alabilirsiniz.
 

mage_skill.png  warlock_skill.png  druid_skill.png


Saldırganlık sistemi

 
Mevcut mekanik tamamen değiştirilmiştir. Beceriler daha önce şu şekilde çalışıyordu: Bir beceriyi kullanıyordunuz, O belirli miktar etki ediyordu ve tanktan gelen saldırıya hasar veriyordu. Beceri etkisi sona erdikten sonra, saldırganlık da kaldırılıyordu. Artık her şey değişti diyebiliriz.
 
Beceri etkisi sırasında bir düşman uğradığı tüm zararlar sözde "Agro-bonusu" alacak. Örneğin, bir tank 1000 hasar oluşturur, ama bir canavar 3000 saldırganlık alır. Etki tamamlandıktan sonra, bu saldırganlık sadece kısmen kaybolur. Uzaktan patronu çekmek için, tank tek başına takım arkadaşlarından fazladan beceri ile daha fazla atak vermek zorundadır
Tanklar düşman saldırılarına karşı öncelikli hedef olmaya olanak sağlayacaktır. Etki çalıştığı sürece ve kaybetmeden hemen sonra etkisi bitecektir. Sistem tek kişi ilede çalışabilecektir.
 
Buna rağmen etkinliğin tutulması açısından tankların canavarlara dikkati artacaktır. Diğer oyuncular tankı hala rahatsız edebilir.  Ne kadar hasar verdikleri ve sağladıkları iyileşmeler üzerine göz tutmak gereklidir. Yeni mekaniğimize göre, Aktif şifacılar da kendilerini patron saldırılarına hedefi yapabilir.
 
Daha ilginç bir özellik, Saldırıda düşüş varsa. Parti içinde bir patronla mücadele edersen, bir noktada ona saldırmaz yada takım arkadaşını iyileştirdikten bir süre sonra patronun saldırganlığı sıfıra düşecek. Teknik olarak, saldırı bitmiş olacak, böylece saldırı sırasında kullanamadığınız ögeleri ekipman vb. şeyleri kullanabileceksiniz. Partinin geri kalanı mücadele ediyor olsa bile.
 
Şimdilik bu kadar. Önümüzdeki güncelleştirme görüşmek üzere!
 
 

İyi şanslar oyunda görüşürüz!
AIGRIND Türkiye Takımı

Edited by Legionn
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...